Jump to content
  • 0

Wyświetlenie Blok filtrów nawigacyjnych, blocklayered na głównej w leftcolumn

Adekbws

Question

Tak jak w tytule chce wyświetlić Blok filtrów nawigacyjnych w lewej kolumnie na stronie głównej , a właściwie to zawsze tam gdzie jest lewa kolumna.
Temat poruszany ale nie znalazłem odpowiedzi, prosił bym o jakieś wskazówki jak to wykonać. Moduł blocklayered jest dodany do displayleftcolumn, ale jednak widac go tylko po wejściu w kategorie. Jakie pliki , zaczepy i szablony należy zmodyfikować lub dodać by to działało, było widoczne zawsze w lewej kolumnie ?
Z góry dzięki za podpowiedzi. 

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Akurat prestashop jest takim oprogramowaniem że da się zrobić w nim wszystko, ale nie wszystko sie opłaca.

Napisałeś że szukasz pomocy więc zakładam że już coś zrobiłeś w tym temacie, pokaż co masz i na czym utknąłeś, a z naszą drobną pomocą może uda ci się zrobić darmową modyfikacje tego za co inni płacą po kilkaset złotych :D 

• 0

Nie podzielę się niczym bo nic jeszcze nie zrobiłem, ale wiem, że się da,  i tu dobrze napisałeś pytanie czy się opłaca,  jeśli to faktycznie jest takie trudne dla doświadczony to muszę sie zastanowić czy jest mi, aż tak potrzebne. Spróbuje swoich sił jeśli coś ruszy w dobrym kierunku to napisze.