iDroid Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Dobrý den,už nějakou dobu dělám s Prestashop, vždy jsem si sám poradil a po nějaké době jsem začal dělat eshopy i svým známým (podnikatelům). Nyní mě chytla myšlenka, že bych mohl začít konkurovat firmám, které poskytují hosting, za jednotnou cenu ho zařídí a nahodí na něj upravený systém. Můžete mi dát pár rad, na co si dát pozor a na co nezapomenout ? Ono dělat správce pro 10 kamarádů není stejné, jako pro 100 neznámých lidí, kteří za něco platí. Nerad bych šel do něčeho tak trochu neznámého a "šlápnul vedle". Děkuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Myslím že vaší odbornou otázku zodpoví někdo z oboru poskytovatelů hostingu. Zde je čistě jen komunita řešící problémy kolem provozu a správy Presta Shopu. Každopádně vlastní fyzický server není vždy na škodu, ačkoliv musí být jasná kalkulace, zda se to i pro deset známých skutečně vyplatí provozovat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 No hlavně si dej pozor, co budeš fakturovat, aby si do konce života neplatil frantíkům dovolenou, protože sis nepřečetl GNU/GPL... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts