Melmen Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Dobrý den,potřeboval bych vyřešit problém s výrobci u jednotlivých položek zboží. Mám vytvořené v Katalog -> výrobci celkem 3 výrobce, ale když dávám novou položku (produkt) do katalogu, tak mi to vůbec nenabídne možnost žádného výrobce. viz. přiložený obrázek. Tudíž nelze ani na webu vyhledávat zboží dle výrobců. * * * * *Další dotaz je následující. Pokud mám aktivován "Nákupní košík AJAX", tak mi nejdou AJAXové efekty při přidání zboží do košíku a vyskočí mi v malém oknu tato hláška:TECHNICAL ERROR: unable to add the product.Details:Error thrown: [object XMLHttpRequest]Text status: parsererrorKde to opravit?? Děkuji předem za informace a zkušennosti.mám ps 1.3fakt mi nikdo neporadí?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Určitě ti to běží na nějakým úplně čůpr supr hostingu co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melmen Posted August 2, 2010 Author Share Posted August 2, 2010 No jelikož jsem si to chtěl nejdříve všechno vyzkoušet a dělám to poprvé, tak to mám prozatím na hostingu Endora.cz do té doby, než se seznámím s prostředím a ovládáním. Poté bych to samozřejmě dal na lepší a placeny hosting. Nevidím v tom nic divného, že začínám na free hostingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwpeta Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Na endoře jsem to zkoušel asi tak 10min. než jsem zjistil že tam nefunguje skoro nic :-D od AJAXového košíku po půl administrace... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Když teda pořád všichni chcete testovat, tak proč netestujete na localhostu? Nějak mi uniká pointa výhody freehostingu oproti localhostu....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwpeta Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Ani nevím ... Abych si to obhájil musel bych si vymýšlet a to nemám ve zvyku, takže žádná výhoda až na možnost testování online (chápejte z různých PC s různými OS) není :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Odkdy OS ovlivňuje zobrazení webu? Tady někdo zase plácá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwpeta Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 http://browsershots.org/ OS přímo ne ale použité prohlížeče... A když někdo jede třeba v Debianu s Konquerorem a jiný ve widlích s FF tak je rozdíl patrný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts