IGD Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Czesc, jakiś czas temu pobierałem darmowe pluginy do presty i dopiero teraz zauwazylem że wyświetla mi sie coś niepotrzebnego. Niestety nie pamiętam co spowodowało dodanie dodatkowych informacji pod opisem NA nieszczeście nie ma czegoś takeigo jak data zainstalowanych pluginów wiec do teraz nei moge zlokalizować źródła. Wie ktoś coś jakie to może być plugin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 endriu107 Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Zobacz w pozycjach co masz podpięte do hooka productTab i productTabContent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 daj pełną listę modułów jakie masz zainstalowane i aktywne to Ci powiem co może być tego przyczyną. O ile to jest moduł a nie modyfikacja samego wyglądu sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 IGD Posted November 13, 2017 Author Share Posted November 13, 2017 (edited) 7 hours ago, () Maciej () said: daj pełną listę modułów jakie masz zainstalowane i aktywne to Ci powiem co może być tego przyczyną. O ile to jest moduł a nie modyfikacja samego wyglądu sklepu. Myśle że jest to modul bo nic nie modyfikowałem w kodzie EDIT: USUNIĘTO TREŚĆ - nie podawaj w ten sposób są wszystkie linki i za chwile ktoś ci narobi kłopotów Edited November 14, 2017 by endriu107 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 listę modułów w postaci ich nazw. Kopiujesz do notatnika to co wrzuciłeś i za pomocą polecenia "Znajdź i zmień" wywalasz część z adresem strony. wstawiając spację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 IGD Posted November 14, 2017 Author Share Posted November 14, 2017 23 minutes ago, () Maciej () said: listę modułów w postaci ich nazw. Kopiujesz do notatnika to co wrzuciłeś i za pomocą polecenia "Znajdź i zmień" wywalasz część z adresem strony. wstawiając spację. Administracja Aktualizacja 1 kliknięciem v1.6.8 - przez PrestaShop Bablic Localization Badanie klientów Blok CMS Blok dostawców Blok filtrów nawigacyjnych Blok info o użytkowniku Blok informacji kontaktowych Blok kanałów RSS Blok kategorii Blok kontakt Blok koszyka Blok listy życzeń Blok logo płatności Blok Lubię to na Facebooku Blok newslettera Blok nowych produktów Blok Ochrona danych osobowych Blok promocji Blok prostego wyszukiwania Blok reklam Blok społecznościowy Blok walut Blok własnych linków Google AdWords Google Analytics Google Analytics API Górne menu poziome Informacje o zarejestrowanych klientach InPost Komentarze produktu Konfigurator szablonu Konta klientów Kopalnia danych dla statystyk Mail alerts Moje konto - blok monetivo dla Prestashop Najlepsi dostawcy Najlepsze produkty Newsletter Odwiedziny i odwiedzający Panel statystyk PayPal Pochodzenie odwiedzających Podziel się z innymi Polecane produkty na stronie głównej PrestaShop Security Product countdown Przycisk Udostępnij na Facebooku PS Rich Snippets and Breadcrumbs Pulpit Aktywności Pulpit Produktów Rozkład sposobu dostawy SendinBlue Slider zdjęć na głównej stronie Smartsupp – darmowy live chat Sprzedaż i zamówienia Sprzedaż łączona Wyszukiwarka sklepu Wyszukiwarka słów kluczowych Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Z pośród podanych modułów " Product countdown" może dodawać do podsumowania takie teksty. Wyłącz go i przetestuj sklep czyszcząc cache skrótem klawiszowym CTRL + F5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 IGD Posted November 14, 2017 Author Share Posted November 14, 2017 41 minutes ago, () Maciej () said: Z pośród podanych modułów " Product countdown" może dodawać do podsumowania takie teksty. Wyłącz go i przetestuj sklep czyszcząc cache skrótem klawiszowym CTRL + F5. Wyczyszczone i sprawdzone, niestety to nie to Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 IGD Posted November 15, 2017 Author Share Posted November 15, 2017 12 hours ago, endriu107 said: Zobacz w pozycjach co masz podpięte do hooka productTab i productTabContent. hooka productTab i productTabContent. ok poprosze o lokalizacje tego co wymieniłeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 W pozycjach modułów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 IGD Posted November 15, 2017 Author Share Posted November 15, 2017 Ok mam, to byl rich snippets, nigdy bym nie podejrzewał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
IGD
Czesc, jakiś czas temu pobierałem darmowe pluginy do presty i dopiero teraz zauwazylem że wyświetla mi sie coś niepotrzebnego.
Niestety nie pamiętam co spowodowało dodanie dodatkowych informacji pod opisem
NA nieszczeście nie ma czegoś takeigo jak data zainstalowanych pluginów wiec do teraz nei moge zlokalizować źródła.
Wie ktoś coś jakie to może być plugin?
10 answers to this question
Recommended Posts