Mateusz Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Witam, mam problem z logiem. Otóż zmieniam logo tam gdzie w sumie jest to przypisane,czyli w ustawieniach głównych szablonu. W ustawieniach pokazuje, że niby nowe logo się wgrało (nawet jest obrazek), ale jak odświeżam stronę to stare logo nadal się nie zmienia (jedynie tylko jego rozmiar). Pomoże ktoś ? Wersja 16.0.9, theme593 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek91 Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 "W ustawieniach pokazuje, że niby nowe logo się wgrało (nawet jest obrazek), ale jak odświeżam stronę to stare logo nadal się nie zmienia (jedynie tylko jego rozmiar)." Mógłbyś przesłać link do strony, ewentualnie wymiary tego loga? Dziwna sytuacja, skoro wgrałeś nowe logo, a pojawia się stare logo w innych wymiarach. Może dodałeś stare logo o mniejszych rozmiarach zamiast nowego loga? Jak problem dalej aktualny, to mogę pomóc tylko potrzeba ciut więcej informacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mabcin Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Mateuszu może to się wyda dziwne, ale jak odświeżałeś stronę? F5? Ja miałem czasami różne głupie problemy bo cache nie kasowałem zobacz jeśli odświeżałeś F5 to wciśnij Ctrl+F5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Posted November 22, 2017 Author Share Posted November 22, 2017 Strona to: nouveau.pl Oczywiście odswiezalem f5 jak i crtl+f5. Wgrywalem różne rozmiary loga i cały czas się nic nie zmieniało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts