elmedia Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Witam, mam problem z podsumowaniem zamówienia w preście 1.6.1.13. Otóż przy podsumowaniu koszyka (z pozycji klienta - taki test funkcjonowania sklepu), przechodzę normalnie przez wszystkie etapy koszyka (opcja koszyka na jednej stronie), wybieram wysyłkę, sposób dostawy i klikam potwierdź zamówienie. I tu pojawia się błąd, z którym nie mogę sobie poradzić. Strona robi się biała, pojawia się tylko na niej komunikat : Ta strona nie działa Serwer www.nazwastrony.pl nie może teraz obsłużyć tego żądania. HTTP ERROR 500 zaś w miejscu adresu strony: http://www.nazwastrony.pl/module/cashondelivery/validation i tyle. Sprawdzałem w różnych wariantach. Nieważne jaki sposób dostawy wybiorę czy wybiorę płatność przy odbiorze, ani przelew. Wszystko to samo. Cały czas ten sam błąd. Nie wiem co z tym zrobić, chciałem już wystartować z sprzedażą a tu takie rzeczy Kiedy cofam, koszyk się zeruje, ale z poziomu admina widać, że zamówienie zostało złożone. Nie przychodzi żaden e-mail potwierdzający ani na mój e-mail (sprzedawcy) ani na e-mail klienta. Dosłownie nic. Zamówienie widać tylko w panelu admina. I tyle. Pomocy, co zrobić żeby to naprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Włącz tryb debugowania, powtórz czynność w miejscu gdzie się wyświetla 500 wyświetlą się błędy skopiuj je tutaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts