zimmopl Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 (edited) Witam. Mam problem jak ustawić kombinacje produktów. Jako produkt do kupienia jest zestaw dwóch koszulek. Koszulki są w różnych wariantach (damska/męska, czarna/biała,szara,niebieska, oraz rozmiarem s/m/l/xl/xxl). Kupujący personalizuje swoją koszulkę... ale tylko jedną. Jak dać mu możliwość spersonalizowania drugiej koszulki w tym zestawie? Link do sklepu zimmo: https://zimmo.pl/zestawy/288-2621-zestaw-koszulek-idealnie-dopasowani.html#/1-rozmiar-s/8-kolor-bialy/28-plec-damska Edited November 10, 2017 by zimmopl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 (edited) Zrobić dwa razy więcej pól personalizacji: Koszulka 1: pole Koszulka 2: pole Edit: Teraz dopiero doczytałem, że w personalizacji nie chodzi o personalizację, tylko o wybór wariantów. To dla zestawów standardowo nie da się. Zestaw ma sztywno określone składniki (z konkretną kombinacją atrybutów) i klient ich nie wybiera przy zakupie. A jak zajrzałem na stronę to się okazuje, że to nie jest ZESTAW produktów, tylko JEDEN produkt z kombinacjami atrybutów. Edited November 11, 2017 by e_com poprawka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zimmopl Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 Czyli nie da się? Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Dla takiego specyficznego produktu to przychodzi mi tylko takie rozwiązanie, że należy utworzyć atrybuty: - rozmiar męski - rozmiar damski - kolor męskiej koszulki - kolor damskiej koszulki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts