shaft Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Zdravím,mám takový dotaz, jak dostat text "Hledej..." do modulu "Menu v2.6.4" horizontální menu. Jde o to, že by jsem potřeboval, aby se v políčku, kam se píše text hledaného výrazu, slabě, kurzívou zobrazoval text "Hledej..." a po kliknutí na to textové pole aby zmizel a zákazník pak napíše co hledá. Snad budete mému dotazu rozumět.Přikládám obrázky dva, aby to bylo jasnější.Předem díky za pomoct :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Zdravím,mám takový dotaz, jak dostat text "Hledej..." do modulu "Menu v2.6.4" horizontální menu. Jde o to, že by jsem potřeboval, aby se v políčku, kam se píše text hledaného výrazu, slabě, kurzívou zobrazoval text "Hledej..." a po kliknutí na to textové pole aby zmizel a zákazník pak napíše co hledá. Snad budete mému dotazu rozumět.Přikládám obrázky dva, aby to bylo jasnější.Předem díky za pomoct :-) Promin,ale pokud se vrhas SAM do instalace a provozu presty ( nebo cehokoli jineho) mel bys znat alespon zaklad HTML (formulare).P.S zkus pouzit logiku !2 - P.S 1/ V cem je kod danneho pole (ze by MENU v2.6.4) 2/ ted uz jen najit a vlozit/upravit funkce pole Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaft Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 Tak jsem to už vyřešil... Kdyby někdo taky hledal řeší tohoto v tomhle modulu "Menu v2.6.4", tak pozměnte v jbx_menu/menu.tpl řádek 14 v PSPadu tímto kódem: <input type="textbox" type="text" value="Hledej..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaft Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 Nějak mi to nechce zobrazit celej kód, tak sem přikládám soubor v příloze Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaft Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 Příloha... menu.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwpeta Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 jediný co je potřeba dosadit je hodnota value a ta je i o pár příspěvků výše... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts