m4rlb0r0 Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 (edited) Poszukuję modułu/informacji jak uruchomić obsługę serii produktów. Obsługa serii za pomocą cech sprawdza się tylko i wyłącznie przy filtrowaniu. W moim aktualnym sklepie opartym na osc mam bardzo fajnie to rozwiązane. Na podstawie serii, która jest oddzielnym polem w bazie danych obsługiwane jest wyszukiwanie, wyświetlanie pozostałych produktów z serii na karcie produktu (jest gotowy moduł o Pana Vekia, który ten zakres problemu obsłuży), kolorów dostępnych w danej serii oraz dodatkowy opis serii pod standardowym opisem produktu. Przechodzę na Prestę i cała masa modułów i rozwiązań jest o niebo lepsza niż w OSC i nie chcę żeby obsługa serii działała na nowym sklepie gorzej niż w starym. Z góry dzięki za wszelkie sugestie i podpowiedzi. Edited November 8, 2017 by m4rlb0r0 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4rlb0r0 Posted April 16, 2018 Author Share Posted April 16, 2018 Dlaczzego temat kolekcji/serii jest tematem tabu na wszystkich forach presty ?? Przeszukałem chyba cały internet i nic... Nikt nie potrzebował wcześniej takiego rozwiązania ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts