Krzysiek91 Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 (edited) Witam, Jak można stworzyć menu górne, które rozwijałoby się w dół, np. zakładkę "Kategorie" z kategoriami i podkategoriami, które rozwijają się w dół. Dla jasności- przesyłam link do sklepu na Preście gdzie takie rozwiązanie występuje. Już znalazłem, nie wiedziałem że to takie oczywiste. https://netyou.pl/prestashop/prestashop-1-6-x-jak-dodac-rozwijane-menu/ Presta jest Wielka! Edited November 7, 2017 by Krzysiek91 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4rlb0r0 Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 A analogiczne rozwiązanie pod 1.7 ktoś zna ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek91 Posted November 8, 2017 Author Share Posted November 8, 2017 A masz tam moduł Górne menu poziome? Bo jak dodajesz kategorie cms lub kategorie produktową do tego modułu, które to kategorie mają załóżmy 2 podkategorie, to od automatycznie tworzy się rozwijane menu. Nie ma tak w 1.7.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4rlb0r0 Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 1 hour ago, Krzysiek91 said: A masz tam moduł Górne menu poziome? Bo jak dodajesz kategorie cms lub kategorie produktową do tego modułu, które to kategorie mają załóżmy 2 podkategorie, to od automatycznie tworzy się rozwijane menu. Nie ma tak w 1.7.? jest, z tym, że nie tak jak w załączonym przez Krzysiek91 obrazku. Domyślnie w 1.7 wszystkie podkategorie z wszystkich głębokości są rozpisane od razu i menu przy 140kategoriach w 3 poziomowym katalogu jest strasznie nieczytelne. Zależałoby mi dokładnie na takim menu, żeby tylko kategorie główne się wyświetlały . Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 To co jest na obrazku to standardowy szablon z standardowym modułem menu wersji 1.5 w nowszych wystarczy odpowiednio ostylować menu aby uzyskać taki efekt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelina1990 Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Witam mam pytanie jak można w prestashop zrobić takie menu rozwijane jak poniżej chodzi mi o kategorie products i żeby sie rozwijało jak na zdjęciu czyli podkategorie są w poziomie a u mnie sie rozwija tylko w pionie Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 kwestia ostylowania blokowego z float:left lub dodania w menu kolumn np. przez bootstrap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts