caspereray Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Arkadaşlar Merhaba,Daha önce de bu hatayı söylemiştim ama çözüm bulan olamadı..Benim problemim şu.Siteye ürünleri € cinsinden giriyorum.Alışveriş Tl üzerinden gerçekleşiyor.Bir müşteri ürün aldığında bana gelen mail uyarısında söyle bir hata oluyor..Diyelim müşteri 472€ luk bir alışveriş yaptı..Bunu Tl'ye çevirdiğimizde 925 tl yapmakta.Bana gelen Mail'de ürün'ün birim fiyat kısmında resimde de görüldüğü gibi € cinsinden olan değerini TL olarak gösteriyor.Altta ürünler kısmında da anladığım kadarı ile 925 tl'lik fiyatı tekrar € cinsinden hesaplayıp 1.813 tl olarak gösteriyor.Bu problemi nasıl çözebiliriz.Nereleri düzeltmem gerekiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 hangi ödeme modülünde oluyor bu hata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Safa bu sorun genelede iki para cinsi kullanildiginda oluyor..Yani admin panelden sistemin varsayilan para cinsi Euro seciyorsun, fakat magazada TL ile satis yapiyprsun. Odeme esnasinda magaza yonetimine gelen mailde surekli hata oluyor, fakat musteriye giden mailde sorun olmuyor..Bu arada caspereray ardakaşım forcecurrency diye bir modul var eger onu kullandiysan ayni sorunu onunlada yaşarsin.. bu konu ile ilgili sorunu sanirim daha cozebilen olmadi...detayları burada...http://www.prestashop.com/forums/viewthread/9473/third_party_modules/module_force_currencysevgiler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caspereray Posted July 30, 2010 Author Share Posted July 30, 2010 İlginize teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts