feri Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 sziasztok,főoldalra szeretnék képet tenni, de nem tudom, hogy modullal kell vagy bele kell nyúlni a prestaba.olyan képet szeretnék ami a webshop legtetején van és a cég logó is és a kereső is rajta van.tudom, hogy van ilyen Főoldal szöveg módosítása, de ezt nem tudom legfelülre tenni és nem tudok szélesebb képet beletenni.mint ahogy itt is vanhttp://www.akwasfera.pl/segítsen valaki, ha tudelőre is köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Szia feri,két módszerrel lehet ezt elérni:# A ../template/prestashop/header.tpl fájl közvetlen szerkesztésével# A "SotEW's AddBlocks":http://www.prestastore.com/front-office-features/644-sotews-addblocks.html&adforum;modul hozzáadásával Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 köszi szépen Link to comment Share on other sites More sharing options...
leslie_philip Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Vagy itt egy ingyenes megoldás.Szintén a header.tpl-t kell bügykölni..ha ilyen megoldásra gondoltál mint az alábbi oldalon van..akkumulatoroutlet.huÜdv:F slide.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 25, 2010 Author Share Posted August 25, 2010 köszi, már sikerült megoldanom Link to comment Share on other sites More sharing options...
drbubo Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Sziasztok, van itt valaki? Teljesen elakadtam a csv kép feltöltés kapcsán minden topic-os lehetőséget kipróbáltam a kép nem jelenik meg. a kép valószínűleg ott van mert a piros "X" és a keret meg van. Mi lehet a hiba?Segítségeteket nagyon köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lajosiferenc Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 képet még ugy is felrakhatsz szerintem, hogy az fck editort frissíted olyan verzióra, amiben van file upload.egy angol topikban láttam az írását, meg is próbáltam egy demo shopban, vmit haza is vágtam benne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pellekriszta Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Sziasztok, Hogyan lehet a kezdőoldalról eltüntetni a Prestashop képét és linkjét? http://csokolade.kezmuvesbonbon.hu/prestashop/ Itt cvan, amire gondolok. (Még nincs semmi feltöltve semmilyen termék, mindent kitöröltem, ami a telepítésnél automatikusan felkerült, ezért nem értem, honnan van ez a kép.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 29, 2011 Author Share Posted July 29, 2011 Sziasztok, Hogyan lehet a kezdőoldalról eltüntetni a Prestashop képét és linkjét? http://csokolade.kezmuvesbonbon.hu/prestashop/ Itt cvan, amire gondolok. (Még nincs semmi feltöltve semmilyen termék, mindent kitöröltem, ami a telepítésnél automatikusan felkerült, ezért nem értem, honnan van ez a kép.) moduloknál töröld a telepítést a "főoldal szöveg módosítása" modulnál vagy szerkeszd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pellekriszta Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Közben megtaláltam az adatbázisokban :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pellekriszta Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Sziasztok, Hogyan lehet a kezdőoldalról eltüntetni a Prestashop képét és linkjét? http://csokolade.kezmuvesbonbon.hu/prestashop/ Itt cvan, amire gondolok. (Még nincs semmi feltöltve semmilyen termék, mindent kitöröltem, ami a telepítésnél automatikusan felkerült, ezért nem értem, honnan van ez a kép.) moduloknál töröld a telepítést a "főoldal szöveg módosítása" modulnál vagy szerkeszd. Köszönöm, ezt nem találtam volna meg! A modulokat még nem néztem, túl zűrösnek tűnt, de most erőt veszek magamon :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissk85 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Sziasztok, Segítségetek szeretném kérni: egy képet szerettem volna beállítani a headerben, de a BO-ból történő feltöltés után nem lett átlátszó a háttere. Ezért az root/img folderből kitöröltem a BO-ban feltöltött logo-t, majd a global.css-ben beállítottam háttér képként, feltöltöttem a már nem a root, hanem a themes/prestashop/img alá, és már működött a megjelenítés. Viszont több gondom is van : az eredeti képre még mindig engedne "klikkelni" (mellékelem a bizonyítékot), illetve nem tudom, hogy ez a keretet hogyan lehetne eltüntetni? az így beállított képet szeretném méretezni, de nem megy az, hogy normálisan beállítsam a css-ben a méretezést. hogyan lehet background-image-nél a legjobb "passzintást" elérni a megadott méretekben? CSS beállítások: /* global layout */ #page {width: 980px;margin: 0 auto 2px auto;text-align: left}#header_logo {float: left;background-color: transparent;/*width: 34%;*/width: 180px;display: block}img.logo {float: left;width: 980px; background-position:center;background-image: url('../img/logo.png');background-repeat:no-repeat;margin-top: 4em;margin-bottom: 1em;font-size: 2em;font-weight: bold}#header_right {float: left;margin-bottom: 15px;width: 73%;text-align: right Segítségetek előre is köszönöm: Kata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts