MajHun Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Witam Trochę bawiłem się plikami rejestracyjnymi, pozbywałem się zbędnych pól, dopisywałem nowe ale to wszystko nie zaspokaja moich potrzeb i chciał bym wrócić do ustawień fabrycznych " plików " sklep bowiem w między czasie powstawał i teraz ciężko było by stawiać nowy, a pliki " kopie " mi wymiotło. Czy można jakoś wrócić do ustawień fabrycznych ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Nie ma takiego magicznego przycisku, nie napisałeś co edytowałeś ale zakładam że pliki szablonu i kontrolery, jeśli tak to kontrolery możesz nadpisać tymi z instalki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajHun Posted October 30, 2017 Author Share Posted October 30, 2017 Dokładnie to edytowałem, ale dzięki za info czyli po prostu wymuszę zamianę plików, obawiałem się że może po instalacji pliki będą miały nadpisane jakieś wewnętrzne parametry i skopiowanie na surowo z instalacji spowodują wywalenia się modułu. Trochę mam obawy mimo wszystko bo rejestracja w sklepie to ważny a może nawet kluczowy element. Hmmm a może jest jakiś moduł darmowy innej rejestracji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Nie napisałeś co wymagasz od rejestracji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajHun Posted October 30, 2017 Author Share Posted October 30, 2017 (edited) Imię Nazwisko Adres e-mail Adres Zamieszkania / Korespondencyjny Numer Telefonu i opcjonalnie jeżeli firma to : Nip Regon Adres Firmy Emial Telefon A może inaczej ! Czy możecie mi podać które mod i pliki są odpowiedzialne za rejestrację ? podmienię wtedy całość i zobaczymy, tylko faktycznie wszystkie bym podmienił. Edited October 30, 2017 by MajHun (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Te dane masz w standardzie więc nie wiem po co przerabiałeś Nie wiesz jakie pliki edytowałeś? Zobacz na serwerze po dacie zmian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajHun Posted October 30, 2017 Author Share Posted October 30, 2017 Nie tylko ja grzebałem, niestety po datach nie dojdziemy dlatego jak byś mi podał które pliki i moduł odpowiada za rejestrację to wgram surowe. A grzebałem bo....... ach szkoda gadać Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Mogłeś zmieniać różne pliki, w zależności od szablonu i wersji presty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajHun Posted November 3, 2017 Author Share Posted November 3, 2017 Ok walka się powiodła ale dzięki za próbę pomocy. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.adamski Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Może się lekko podłączę, walczę ze zmianą tłumaczenia jednego z pół rejestracji przy składaniu zamówienia w preście 1.7.3.2. Pole NIP EU chciałbym zmienić na samo NIP. Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.adamski Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 17 hours ago, m.adamski said: Może się lekko podłączę, walczę ze zmianą tłumaczenia jednego z pół rejestracji przy składaniu zamówienia w preście 1.7.3.2. Pole NIP EU chciałbym zmienić na samo NIP. Dzięki! OK, znalazłem odpowiedź W panelu w tłumaczeniach tego nie znalazłem, ale jest w tłumaczeniach xlf /app/Resources/translations/pl-PL/ShopFormsLabels.pl-PL.xlf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts