pitzyn Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Witam PS 1.7 i multistore. Czy ktoś konfigurował? Komuś śmiga? Mam 2 grupy sklepów i po jednym sklepie w grupie. Po wpisaniu adresu drugiego sklepu przeglądarka zawsze jest przekierowywana na adres (i stronę) sklepu domyślnego. Próbowałem dwa sklepy w jednej grupie i ten sam problem. Miałem długi czas taki setup na PS1.6 ale na innym serwerze. Teraz zmieniłem Prestę i serwer... i nie wiem co winne. Na serwerze są inne strony które też mocno korzystają z mod_rewrite i wszystko jest OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Drugi sklep z domeną bez www i z www przekierowują na domyślny sklep? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitzyn Posted October 30, 2017 Author Share Posted October 30, 2017 (edited) Dokładnie. Drugi sklep ma ustawiony adres z www i bez www. Na dns kieruje na domenę sklepu głównego. Instalacja w głównym folderze serwera. Jak wchodzę na sklep2.com to robi przekierowanie na sklep1.com. Próbowałem dodać drugi sklep w tej samej grupie co podstawowy. Próbowałem jako sklep w drugiej grupie.... Nic nie pomaga. PS Przy multistore www.sklep2.com/logowanieadmina powinno działać tak samo jak www.sklep1.com/logowanieadmina. U mnie wywala ERROR404. Edited October 30, 2017 by pitzyn (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts