Frankotech Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Witam, Po aktualizacji sklepu do wer. 1.6.1.17 nie działało kilka rzeczy. Postanowiłem wrócić do wer. 1.6.1.16. Niby wszystko poszło Ok ale mam problem z zalogowaniem do panelu admina (komunikat brak użytkownika lub błędne hasło) oraz sklep ma biała stronę. Mam kopie danych ale tylko tych co generowane są prze prestę oraz bupy danych z serwera. Da radę przywrócić sklep? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Włącz tryb debugowania na początek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Frankotech Posted October 29, 2017 Author Share Posted October 29, 2017 Witam, Zrobiłem to i wstawiam screeny. Tak wygląda strona po zalogowaniu bez debugowania: Reszta z trybu debaugowania - strona admin Od strony sklepu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Masz napisane w pierwszej linii komunikatu że nie masz tabeli ps_configuration więc baza się źle zaimportowała, jak masz kopie bazy to wgraj ją ręcznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Frankotech Posted October 29, 2017 Author Share Posted October 29, 2017 Witam, Dziki za odpowiedź. Problem polega na tym, że ta tabela jest i ma zapisane dane. Screen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Screeny które wrzuciłeś były edytowane czy nie? Ponieważ jest tam pustą przestrzeń przed nazwą tabeli jeśli nie były edytowane to masz coś z plikami nie tak, coś się nie dograło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Frankotech Posted October 29, 2017 Author Share Posted October 29, 2017 Tak były edytowane, zamazana nazwa katalogu. Czy dane w tej tabeli są OK czy ma jakieś dziwne wpisy? Importowałem ręcznie bazę pod phpadmin ale to i tak nic nie zmienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Ta tabela jest bardzo duża normalnie więc to co pokazałeś to tylko wycinek. Jak masz kopie plików to wgraj je na serwer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Frankotech Posted October 29, 2017 Author Share Posted October 29, 2017 Mam dwa takie pliki: auto-backupdb_000002_V1.6.1.16_20171028-131354-49fac95a.sql.bz2 auto-backupdb_000001_V1.6.1.16_20171028-131354-49fac95a.sql.bz2 kopia bazy sql przed wykonaniem aktualizacji do 1.6.1.17. Wgrywam 1 potem drugi czy muszę je połączyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Frankotech Posted October 29, 2017 Author Share Posted October 29, 2017 sklep wrócił do życia, dziękuję za zainteresowanie i pomoc. Trochę małych poprawek przy parametrach kilku przedmiotów i będzie wszystko ok. Mam dwa zdublowane sklepy do jednej bazy przywrócenie kopii nastąpiło z błędem. Mam jeszcze jeden problem ale go opisałem w innym poście który trochę uzupełnię - link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Frankotech
Witam,
Po aktualizacji sklepu do wer. 1.6.1.17 nie działało kilka rzeczy. Postanowiłem wrócić do wer. 1.6.1.16.
Niby wszystko poszło Ok ale mam problem z zalogowaniem do panelu admina (komunikat brak użytkownika lub błędne hasło) oraz sklep ma biała stronę.
Mam kopie danych ale tylko tych co generowane są prze prestę oraz bupy danych z serwera.
Da radę przywrócić sklep?
Pozdrawiam
9 answers to this question
Recommended Posts