molesz Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 (edited) Testuję prestashop i trafiłam na problem Jest kategoria główna i mając sporo kategorii w menu głównym dodaje się STRONA GŁÓWNA a po najechaniu wyjeżdząją już kategorie, co dziwne strona główna kieruje do /strona-glowna, czy da się to jakoś zmienić aby napis był tam zamiast STRONA GŁÓWNA to KATEGORIE ale bez linka podpiętego? BARDZO proszę o pomoc / wskazówki. Walcze walcze i nie mogę rozwiązać... Edited October 24, 2017 by molesz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Regulamin forum: Zwróć uwagę na ten punkt: 1 temat = 1 zagadnienie lub 1 pytanie- Jeżeli masz więcej pytań, otwórz więcej nowych tematów!- Nie zadawaj pytania w wątku, który zajmuje się innym tematem. Otwórz nowy wątek, nie ma w tym nic złego. Wyedytuj swój pierwszy post i pozostaw pytania związane z jednym zagadnieniem, pozostałe umieść w nowych wątkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
molesz Posted October 26, 2017 Author Share Posted October 26, 2017 wsyzstko poprawiłam, prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 W standardowym module menu nie da się zrobić submenu tak aby główna kategoria nie miała aktywnego łącza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts