uriii007 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 a reusit cineva sa faca datafeed pentru okazii ?am incercat toate variantele dar nu am reusit dupa cerintele lor.http://www.magazinusi.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vietnam Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Salut, nu stiu raspunsul pentru okazii.ro .Ai putea sa povestesti si tu ce probleme si cat de simple este exportul pentru unu sau mai multe dintre siteurile romanesti . Cauti.ro , shopmania , compari.ro ,etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
uriii007 Posted July 20, 2010 Author Share Posted July 20, 2010 cine a intrebat am raspunsnu pot povesti tot ce am facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 daca esti de unul singur si ti-a taiat popa limba , de ce te mai bagi in seama cu noi prostimea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uriii007 Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 platesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Ciornei Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 am si eu in plan inscrierea pe okazii. imi poti spune care sunt cerintele lor? tiau dat vreun script? sau vreun model de csv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 eu cu compari ma chinui Link to comment Share on other sites More sharing options...
uriii007 Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 eu la compari le-am dat link-ul de la feed shopmania (la shopmania se descarca feed-ul de la ei)daca nu te descurci spune si ati explic in amanuntp.s. allshops sunt f buni ( de acolo am primit cele mai multe comenzi )www.magazinusi.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
uriii007 Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 au pe site model de csv la okazii Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeerKan Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Fac feed-uri la comanda pentru prestashop daca e cineva interesat. In principiu pentru orice site, pretul depinde de complexitate si numarul de feed-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uriii007 Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 Pentru okazii am nevoie (aprox 270 produse ). Cat costa ?www.magazinusi.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandumit Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 m-am uitat si eu pe okazii.ro si se pare ca poti sa importi csv. deci nu ar trebui sa fie nici o greutate asta. Ai reusit pana la urma sa faci importul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uriii007 Posted September 20, 2010 Author Share Posted September 20, 2010 de importat merge dar nu am reusit sa fac datafeed cu cerintele lor. pana la urma am pus manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert87 Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Salut!programez feeduri presta pentru okazii, cauti.ro, allshops.ro, smartbuy.ro, compari.ro... oricare daca stiu ordinea campurilor. CSV si XML.Trimite mesaj pe [email protected] daca te intereseaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soniqro Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Pentru allshops.ro il au in josul paginii: http://www.allshops.ro/cont/feed/add/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts