hakeryk2 Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Witam, Mam pytanie odnośnie oferty nazwa.pl a dokładnie VPSów NVMe Speed Biznes za 29 netto na miesiąc. Powiem szczerze, że po rozmowie z jednym użytkownikiem który mi je podrzucił na PW ich oferta wygląda całkiem ciekawie w tej kolejnej opcji Speed Biznes (nie tej pierwszej). W zestawie jest 2x 3,3 GHZ, 12 GB RAM i 50 GB dysku NVMe który jest ponoć szybszy od SSD co jest dla mnie szalenie ważne. Tutaj link do pełnej oferty (żaden ref czy coś) https://www.nazwa.pl/vps/ Aktualnie posiadam 30 GB SSD 3x 2,4 Ghz 4 GB RAM na webh ale ostatnio było kilka zwiech i 502 więc chciałbym nawet testowo sprawdzić coś innego. Pytam o opinię, ponieważ lata temu miałem hosting (co prawda współdzielony) na nazwie i jakość usług oraz uptime pozostawiał wiele do życzenia. Nie wiem czy to się zmieniło czy nie. Kontom z nikłą aktywnością podziękuje za opinię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pycode.biz Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Z tego co zauważyłem to posiadają 14 dniowy okres testowy - może warto spróbować na jakimś sklepie testowym - wygenerować produkty, kategorie itp Może warto też na okres testowy włączyć jakiś monitoring żeby sprawdzić kiedy strona nie działa etc. Kilku moich klientów z tego co Pamiętam to używa tych pakietów są zadowoleni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeryk2 Posted October 18, 2017 Author Share Posted October 18, 2017 W sumie, nawet nie zauważyłem tego okresu testowego. Zrobię sobie dokładny mirror jednego VPSa i porównam osiągi z drugim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeryk2 Posted November 21, 2017 Author Share Posted November 21, 2017 Trochę to dziwne, ale gdzieś zaginęły te oferty, które wspomniałem (seria Biznes) i nie mogę ich odnaleźć. To by było na tyle z moich testów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts