kraspek1 Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Czołem koledzy, koleżanki Mam problem. Korzystam z modułu przelewy24 dostarczonego przez nich samych. Presta 1.5.6.2 Klient dokonuje płatności, pieniądze trafiają na mój profil przelewy24. Problem polega na tym, że klient dostaje maila ze sklepu z informacją, że wystąpił błąd płatności i że zamówienie zostanie zrealizowane po poprawnej płatności. Czy miał ktoś podobny problem, lub wie jak rozwiązać go? Dzięki serdeczne, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 W konfiguracji modułu masz ustawiony odpowiedni status dla pozytywnej transakcji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraspek1 Posted October 18, 2017 Author Share Posted October 18, 2017 tak, tak - tym zająłem się na początku Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraspek1 Posted October 18, 2017 Author Share Posted October 18, 2017 (edited) Co dziwne, wybierając płatność przelewy24 dostaje klient maila, że wybrał sposób płatności czekiem ("wybrałeś czek jako metodę zapłaty"). Kiedy wchodzę w moduły>płatność (nie moduły>moduły), to jest pierwsze okienko Proszę zaznaczyć walutę lub waluty dla których moduł(y) płatności będzie aktywny. Niestety dla przelewy24 nie mogę zaznaczyć, może to jest przyczyna? Edited October 18, 2017 by kraspek1 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraspek1 Posted October 18, 2017 Author Share Posted October 18, 2017 Ok dziękuję już temat naprawiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts