motokamilos Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Witam czy jest dostepny moduł e-nadawca poczty polskiej? presta 1.6.1.11 Dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeryk2 Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Kolego widzę, że kompletnie nie starasz się szukać czegoś w Google tylko zadajesz pytania jedno za drugim. http://prestahelp.com/pl/ulatwiajace-wysylke/209-integracja-z-poczta-polska-e-nadawca.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
motokamilos Posted October 18, 2017 Author Share Posted October 18, 2017 Szukałem znalazlem.. w moim pytaniu zabrakło tekstu bezplatnej wersji modułu e-nadawca.. Póki co płatna wersja cenowo nie zabija wiec przemyslę Link to comment Share on other sites More sharing options...
motokamilos Posted October 18, 2017 Author Share Posted October 18, 2017 Po to jest forum zeby pytac mam kilka problemów z którymi sobie nie moge poradzic dlatego tu pisze licząc na pomoc w ich rozwiązaniu. Dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeryk2 Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 (edited) E-Nadawca jest na tyle specyficzne oraz posiada tak durne API że wątpie żeby ktoś chciał to za darmo robić. Jedynie możliwość importowania przez CSV byłaby w miarę łatwa do zrobienia ale i tak nikomu się tego nie chce robić. Sugerowany moduł jest ogólnie dosyć potężny i posiada nie tylko możliwość nadawania paczek ale również śledzenia i aktualizacji statusów w preście gdy zmienia się status paczki. Sam korzystałem z innego rozwiązania, które sam pisałem, ale moduł testowałem i wydaje się być wart swojej ceny jeśli wysyłasz więcej niż 10 paczek dziennie.Tak, wiem, że forum jest od tego by zadawać pytania, jednak na forum zostało już mnóstwo rzeczy powiedzianych i to kilkukrotnie. Edited October 18, 2017 by hakeryk2 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Dodam że moduł wspomniany wyżej ma możliwość wyświetlenia punktów odbioru zamówienia w placówce więc masz tak jakby dwa w jednym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motokamilos Posted October 18, 2017 Author Share Posted October 18, 2017 Dziekuje za odpowiedz , wyglada na to ze sie zdecyduje na zakup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts