kamel23 Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Proszę o podpowiedź, czy ustawienia admina zostały zmienione, przez nieautoryzowany dostęp do sklepu? http://wstaw.org/w/4FYk/linki/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 To co widać na zdjęciu to standardowy komunikat który informuje o tym że nie da sie edytować uprawnień konta super administratora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kamel23 Posted October 16, 2017 Author Share Posted October 16, 2017 Wystąpiły pewne problemy, żeby się martwić. Wcześniej widziałem użytkowników z uprawnieniami, teraz już nie, linki do portali społecznościowych znikkły Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Ze screena nie da sie nic więcej wywnioskować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kamel23 Posted October 16, 2017 Author Share Posted October 16, 2017 To co mam zrobić, virustotal.com nic mi nie pokazuje, konsolą też wydaję się, że nic nie ma, nie instalowano ostatnio żadnych darmowych wtyczek, trochę się boję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Sprawdź w logach serwera czy były logowania z innego IP niż twoje jeśli masz w miarę stałe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pycode.biz Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Na stan mojej wiedzy - komunikat który się pojawia ponieważ jesteś administratorem - takie zabezpieczenie żebyś nie mógł sobie przez przypadek zmienić uprawnień i usunąć możliwości zarządzania sklepem. tak jak pisał wyżej endriu107 - sprawdź logi, przebadaj logowania do serwera - jak masz swoją maszynę będzie to dużo łatwiejsze, wykonaj kopię zapasową. Jeżeli masz wcześniejsze kopie to przywróć ją pod innym adresem i sprawdź czy ten komunikat nie występuje na niej. Może napisz gdzie wchodzisz w jakie opcje to sprawdzę u siebie czy też tak mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kamel23
Proszę o podpowiedź, czy ustawienia admina zostały zmienione, przez nieautoryzowany dostęp do sklepu?
http://wstaw.org/w/4FYk/linki/
6 answers to this question
Recommended Posts