pawiust Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 (edited) Witam Czyli tak jak w temacie, mam problem z dodaniem przycisku usuń w product.tpl. Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić ? versja Prestashop 1.7 Edited October 7, 2017 by pawiust (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Co ma robić przycisk usuń? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pawiust Posted October 7, 2017 Author Share Posted October 7, 2017 Usuwać wybrany produkt z koszyka, może być -1 od ilości dodanej wcześniej, lub poprostu zerować do 0, jak będzie łatwiej. Chodzi mi o zastosowanie tego w powiązanych produktach dla wybranego produktu który korzysta z pliku themes/nazwaszablonu/templates/catalog/product.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Trochę dziwne podejście taki przycisk w product.tpl ponieważ produkty usuwa się z koszyka nie z strony produktu, a poza tym co w sytuacji jak nie ma sie żadnego produktu w koszyku, wtedy po co taki przycisk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pawiust Posted October 7, 2017 Author Share Posted October 7, 2017 (edited) Tak, Ale chcę zrobić takie rozwiązania gdyż jest ono mi potrzebne, i ułatwi klientowi dobranie produktów. Jeśli nie będzie żadnego produktu w koszyku to przycisk będzie niektywny, ale to już ogarnę. Oczywiście product.tpl już zduplikowałem (product2.tpl) i podpiąłem go dla powiązanych produktów, teraz ten przycisk, nie wiem jak go podpiąć pod koszyk :/ Temat do zamknięcia, problem rozwiązałem. Edited October 9, 2017 by pawiust (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
pawiust
Witam
Czyli tak jak w temacie, mam problem z dodaniem przycisku usuń w product.tpl.
Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić ?
versja Prestashop 1.7
Edited by pawiust (see edit history)Link to comment
4 answers to this question
Recommended Posts