TimonP Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 (edited) Zainstalowałem oficjalny moduł InPost ze strony https://inpost.pl/pl/oferta-dla-biznesu/przesylki/paczkomaty/moduly-integracyjne Wszystko mam skonfigurowane tak samo jak w drugim sklepie w którym InPost działa poprawnie. Jedyną różnicą jest to że w drugim sklepie token jest "zagwiazdkowany" (***************) a w obecnym to widoczny ciąg znaków który można odczytać. Problem polega na tym że po wybraniu opcji InPost nie pojawia się mapka z wyborem paczkomatu ani okienko w którym należy wpisać nr. telefonu. Prestashop 1.6.1.16 Może mi ktoś pomóc ? Edited October 6, 2017 by TimonP (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EwelinaK Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Hej, mam dokładnie tak samo. Moduł zainstalowany, konfiguracja ok, a mapki nie ma. Nie wiem gdzie jest problemy, szukam po sieci i szukam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Błędy js? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ArtTechnology Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Witam serdecznie, 1. Proszę sprawdzić, czy w konfiguracji tego modułu są wpisane poprawne dane. 2. Proszę sprawdzić czy w module nie brakuje jakiegoś pliku w formacie .js. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
TimonP
Zainstalowałem oficjalny moduł InPost ze strony https://inpost.pl/pl/oferta-dla-biznesu/przesylki/paczkomaty/moduly-integracyjne
Wszystko mam skonfigurowane tak samo jak w drugim sklepie w którym InPost działa poprawnie.
Jedyną różnicą jest to że w drugim sklepie token jest "zagwiazdkowany" (***************) a w obecnym to widoczny ciąg znaków który można odczytać.
Problem polega na tym że po wybraniu opcji InPost nie pojawia się mapka z wyborem paczkomatu ani okienko w którym należy wpisać nr. telefonu.
Prestashop 1.6.1.16
Może mi ktoś pomóc ?
Edited by TimonP (see edit history)Link to comment
3 answers to this question
Recommended Posts