DanTen Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Dobrý den, pokouším se modifikovat vytvořit hvlastní navigační menu a nějak se mi nedaří.Máte někdo nějaký typ na případný modul, který vytvoří menu, nebo nějaký skriptík ?Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 http://www.prestashop.com/forums/viewthread/58775/third_party_modules/module_menu_horizontal_v2_dot_6_free_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanTen Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 http://www.prestashop.com/forums/viewthread/58775/third_party_modules/module_menu_horizontal_v2_dot_6_free_ Vypadá to super.Nějaký menší návod v cz by nebyl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Normalne se to naistaluje a pak mas v administraci nahore ikonu barva a velikost se nastavuje v administraci. jako pozadi muzes dat i svuj obrazek. Ja anglicky taky neumim a prokousal jsem se tim:www.chovatel-eshop.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanTen Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 Normalne se to naistaluje a pak mas v administraci nahore ikonu barva a velikost se nastavuje v administraci. jako pozadi muzes dat i svuj obrazek. Ja anglicky taky neumim a prokousal jsem se tim:www.chovatel-eshop.cz Jj, už to testuji a opravdu na tom nic není, udělám si překlad, ať nemusím zatěžovat hlavu. ;-) Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanTen Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 Dá se nějak přemístit vyhledávací okno nad lištu ?http://danten.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Asi tam, že vyhledávání v menu vypnout a použít jiný modul Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanTen Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 Asi tam, že vyhledávání v menu vypnout a použít jiný modul Jo to jsem udělal, ale namísto vypnutí vestavěného modulu jsem jej odinstaloval a teď když jej znova nainstaluji, tak se mi zobrazí někde mimo, přesněji u bloku "kategorie". Teď jsem ho tam dal, tak se podívej a prosím poraď. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Skus tenhle:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/42940/third_party_modules/module_block_quick_order_v0_dot_1Nevim jak presne funguje, sam ho skusim Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanTen Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 Skus tenhle:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/42940/third_party_modules/module_block_quick_order_v0_dot_1Nevim jak presne funguje, sam ho skusim http://lmwood.com/content/uploads/2010/02/blockquickorder_v0.1.zip :cheese: Dobrý fórek. Čtu bílé stránky a nikde nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Vždyť je tam funkční odkaz ke stažení Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanTen Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 Vždyť je tam funkční odkaz ke stažení Hm.., tak na 1.3 nefunguje. Nastala 1 chyba : 1. zboží nenalezeno Možná že dokáže vyhledat a vložit produkt rovnou do košíku podle přesného názvu, ale nevyhledá podle tagů.Odebral jsem všechny vyhledávací moduly a vypnul navigační menu a odstranil jsem moduly z ftp a následně je vložil znova z čisté instaačky. Teď mi alespoň funguje vestavěné hledání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Pokud jde o to horizontální menu,tak máme s kolegou udělanou úpravu, kdy v něm je začleněno: Košík, Přihlásit se..., Odhlásit se...tedy s tím, že je odhlašování/přihlašování převzato z horizontálního menu WIZNAV. V tomto menu v2.6 je výborné, že lze umístit ikony dle zvolených parametrů které se promění login/exit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanTen Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 Pokud jde o to horizontální menu,tak máme s kolegou udělanou úpravu, kdy v něm je začleněno: Košík, Přihlásit se..., Odhlásit se...tedy s tím, že je odhlašování/přihlašování převzato z horizontálního menu WIZNAV. V tomto menu v2.6 je výborné, že lze umístit ikony dle zvolených parametrů které se promění login/exit! Můžeš hodit screen ?Já se teď peru se změnou barvy písma v nadpisech bloků. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Pokud jde o to horizontální menu,tak máme s kolegou udělanou úpravu, kdy v něm je začleněno: Košík, Přihlásit se..., Odhlásit se...tedy s tím, že je odhlašování/přihlašování převzato z horizontálního menu WIZNAV. V tomto menu v2.6 je výborné, že lze umístit ikony dle zvolených parametrů které se promění login/exit! Honem posílej :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Tak ikonky jsem si ještě nevyrobil, jelikož nehodlám používat nějaké běžně známé, tak na ty se dostane časem! Jinak se mi na menu líbí možnosti členění jednotlivých článků (dříve informací) z CMS. Pracuje to taktéž na bázi ID, kdy namontujete jednoduše cokoliv - kamkoliv, z odkazů lze vytvořit samostatné stránky s výrobci, manufacturer.php ap. takhle jsem odlehčil levému a pravém sloupci s tímto výběrem modulů. Navíc se díky zanořeným kategoriím s informacemi a polovičním blogem, stává přehlednější možnost a cesta uživatele k získání informací - je to prostě na očích! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanTen Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 Tak to vypadá dobře. :wow:Ještě mi prosímtě poraď, kde mám hledat nastavení písma u modulů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanTen Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 Global.css ->> h1 , h2, h3, h4 :roll:Já pužívám TopStyle 4.0 a dost blbě se mi b tom vyhledává.Jakmile si v náhledu najdu blok, který chci upravit, tak klepnu do editoru a náhled scroluje nahoru a já můžu hledat znova.Jaký používáte editor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Global.css ->> h1 , h2, h3, h4 :roll:Já pužívám TopStyle 4.0 a dost blbě se mi b tom vyhledává.Jakmile si v náhledu najdu blok, který chci upravit, tak klepnu do editoru a náhled scroluje nahoru a já můžu hledat znova.Jaký používáte editor ? Já používám ve Firefoxu FIREBUG a jinak Opera od verze 10.60 má podobný nástroj a o něco lepší. Jinak na editování souborů používám PsPad editor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanTen Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 Super nástroj PsPad už používám dlouho a jsem s ním nadmíru spokojen. Jeden z dobrých editorů napsaných v Delphi.Díky za typ. Už upravuji jako ďas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soumar Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Super nástroj PsPad už používám dlouho a jsem s ním nadmíru spokojen. Jeden z dobrých editorů napsaných v Delphi.Díky za typ. Už upravuji jako ďas. Já osobně bych spíše doporučil Notepad++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts