Hancek Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 witam Mam problem chciałbym aby filtry pokazywały się na stronie głównej a niestety nie pojawiają się mam włączoną lewą kolumnę w filtrze zaznaczone wszystkie kategorie niestety nic z tego strona obrusowo.pl prestashop 1.6.1.10 szablon oryginalny tylko zmienione kolory i zapisany jako kopia. czy może mi ktoś coś poradzić. Chciałbym aby na głównej filtry wskazywały wszystkie produkty ze sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Moduł blocklayered działa tylko na stronie kategorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Hancek
witam
Mam problem chciałbym aby filtry pokazywały się na stronie głównej a niestety nie pojawiają się
mam włączoną lewą kolumnę w filtrze zaznaczone wszystkie kategorie niestety nic z tego
strona obrusowo.pl prestashop 1.6.1.10 szablon oryginalny tylko zmienione kolory i zapisany jako kopia.
czy może mi ktoś coś poradzić. Chciałbym aby na głównej filtry wskazywały wszystkie produkty ze sklepu.
1 answer to this question
Recommended Posts