cimayilci Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 (edited) Sevgili arkadaşlar Prestashop 1.16.1.16 standart tema kullanıyorum. Footer deki "Mağaza Bilgisi" yazısını, Şirket bilgisi olarak değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim. Edited October 7, 2017 by cimayilci (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cimayilci Posted October 6, 2017 Author Share Posted October 6, 2017 (edited) Çözümü buldum. Yerelleştirme > Çeviriler menüsünde, Çevirileri Düzenle > Çeviri türü:yüklenmiş modül çevirileri, düzenle ye tıkla Burada Modül blockcontactinfos > Store information: "Yazmak istediğiniz ifade" (Ör:Şirket yazabilirsiniz.) ve kaydete tıklayın Eğer çeviride kaydete tıkladıktan sonra 403 hatası alıyorsanız. Tercihler > SEO & URL> Apache'nin mod_security modülünü devre dışı bırak : evet yaparsanız, hata almıyorsunuz ve çeviri yapılımış oluyor. Edited October 7, 2017 by cimayilci (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts