ghostrider Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Ahoj mam takovy problem. Pri skladneni zbozi ve verzi 1.3.1.1 v prohlizeci IE (nejnovejsi v.) mi nelze zadat text do kolonky kratky popis a popis, klknu mysi na tabulku ale nic (kurzor se ztrati), ikdyz pisu na klavesnici tak nic, ani po kliknuti na ulozit. Ale ve FF (nejnovejsi v.) mi to jde v poradku. Kde by mohla byt chyba?Neaktualizoval jsem TINYMCE ani nic podobneho v BO.Budu vdecny za jakoukoliv radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Ahoj mam takovy problem. Pri skladneni zbozi ve verzi 1.3.1.1 v prohlizeci IE (nejnovejsi v.) mi nelze zadat text do kolonky kratky popis a popis, klknu mysi na tabulku ale nic (kurzor se ztrati), ikdyz pisu na klavesnici tak nic, ani po kliknuti na ulozit. Ale ve FF (nejnovejsi v.) mi to jde v poradku. Kde by mohla byt chyba?Neaktualizoval jsem TINYMCE ani nic podobneho v BO.Budu vdecny za jakoukoliv radu. Mám takový dojem,že tohle bude problém TinyMCE resp. scriptu, měl jsem něco podobného, nešlo prostě nic napsat. Vyřešil jsem to aktualizací textového editoru přímo z webu TMC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 Viva La Bronikus! ... takze stahnuto z ofiko stranek nejnovejsi v. TinyMCE (main package), pak uz jen FTP, overwrite TinyMCE a frci to jak fik Diky moc pane Btw.: je videt, ze poradis i klukum a ne jen holkam hehe )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Tak když už tady tak vychvaluješ, mohl by jsi zalaborovat, a přijít na to, jak zavést TinyMCE do popisu kategorií, resp. do formuláře, kde píšeš popisek, meta, SEO ap. ;-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 Proc to potrebujes zrovna v popisku, meta a SEO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts