Mamejeradi.cz Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Ahoj, mám prosbu.Rejpu se v jedný šabloně a na jednom místě se mi zobrazuje nesmyslný text. Tak se ptám, kde ho najdu? Díky za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Ahoj, mám prosbu.Rejpu se v jedný šabloně a na jednom místě se mi zobrazuje nesmyslný text. Tak se ptám, kde ho najdu? Díky za rady. Čus,může to být "zobrazení" celého produktu, což bude asi ono - zkus vypnout zobrazování tlačítka "Zobrazit" nebo "Ukázat"?? Takhle se to špatně odhaduje, koukni na Firebug a nebo v Opeře na podobný nástroj.. lze to tak najít a opravit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 No firebugem jsem to nasel,ale nevim kde presne to je Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Dle meho bude chyba v global.css, nejlip by jsi to videl v prohlizeci FF s modulem Web Developer mam takove tuseni, najedes na text a automaticky ho vidis kde se vyskytuje, jestli ve stylech nebo ne ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 No na obrazku je kod z firebugu, ale nevim co to je Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 No na obrazku je kod z firebugu, ale nevim co to je co productlist.tpl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 Jojo je to tam, já hledal zobrazit a voni to ty ku*vy tam dali anglicky, tedy view :-)Nenapadlo mě to :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Pane bože, já tu zkapu tak tímhle si trumfnul naprosto všechno, co jsem teď pročetl za posledních 14 dní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted August 1, 2010 Author Share Posted August 1, 2010 Njn někdy je to uplna kravina a člověk z toho proleze půl shopu místo toho aby přemejšlel :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts