fishmaker Posted September 27, 2017 Share Posted September 27, 2017 Chtěl bych se zeptat jestli je tu někdo kdo používá platební bránu od Borgun na Prestashopu 1.6.x ? chtěli jsme jí nasadit...ale potýkáme se dvěma problémy : 1) po přesměrování zpátky do eshopu tam mají natvrdo cestu /$language_code/order / což je blbě, pokud nemáme v shopu víc jazyků, tak by měla být proměnná prázdná a order máme v rámci Konfigurace - SEO a URL přeloženo na rychla-objednavka, což mi přijde, že nezohledňujou 2) po zadání platných testovacích údajů na bráně je uživatel přesměrován zpátky do shopu, přijde potvrzení z brány o platbě...ale objednávka se neuloží Borgun tvrdí, že ostatním to normálně funguje plný přístup na FTP a do administrace se mi dávat nechce...a ke komplet exportu sem se ještě nedostal Díky za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
freebee Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Osobne mam nasazene na jednom eshopu - skrze moneta bank a v pohode, prosel jsem testovaci mod a po zadani klicu vse funguje jak ma i s napojenim na eet skrze modul Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 ahojte, a neviete nahodou, kde mam najst Rurl na presmerovanie spat na eshop po zadani platby? Ide o prestu 1.5.4.1. Dakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedro13 Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 (edited) Testuji platební modul od Borgun a mám stejný problém (PS 1.6.1.18) jako Fishmaker . Při volbě platby modulem Borgun se objednávka neuloží do eshopu. Částka je přenesena na platební bránu, lze ji zaplatit, ale objednávka se do eshopu neuloží. Nějaké rady? Edited December 29, 2018 by pedro13 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedro13 Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 (edited) Sám si odpovím, snad to někomu poslouží. Po laborování testovací platby začaly chodit korektně i s ukládáním objednávek. Pravděpodobně to vyřešilo vymazání cache eshopu, příp. změna statusů v nastavení modulu. Bohužel po chvíli opět stejný problém 😕 Další problém, viz. výše, byl s nekorektním návratem do eshopu po zrušení platby na platební bráně. Modul brány zrušenou platbu vrací na stránku mujshop.cz/order, tzn. platba neproběhla=objednávka neproběhla=návrat na stránku s rozdělanou objednávkou : /order. Pokud je stránka objednávky v eshopu nastavena jinak, např. /quick-order, tak je potřeba to změnit v "SEO a URL" eshopu na /order Edited December 29, 2018 by pedro13 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishmaker Posted December 21, 2019 Author Share Posted December 21, 2019 My sme nakonec od Borgunu bránu nenasadili...a při vytváření novýho shopu sme koupili modul ČSOB od platiti.cz, který fungoval hned a dobře Podpora Borgunu nějak moc nefungovala Link to comment Share on other sites More sharing options...
jgerza02 Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 On 12/21/2019 at 6:48 PM, fishmaker said: My sme nakonec od Borgunu bránu nenasadili...a při vytváření novýho shopu sme koupili modul ČSOB od platiti.cz, který fungoval hned a dobře Podpora Borgunu nějak moc nefungovala Moje zkušenosti s Platiti.cz a jejich moduly jsou strašné, musel jsem nahrazovat. hodně bugů, špatná podpora, blbé nasazování, update je peklo, asi nejhorší developer se kterým jsem se setkal pro prestashop. Fakt nedoporučuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts