zaczynam przygodę z dropdshippingiem. Przeglądałem moduły, niemniej nie wiem do końca, który wybrać, bo nie wiem co dokładnie będzie mi potrzebne.
1. Towary będą znajdowały się u różnych producentów, więc każdy producent powinien mieć swoje metody dostawy i cenniki w zależności od kraju, wagi itd. 2. Każdy producent zapewne będzie chciał podawać różne informacje w mailach do użytkownika.
To informacje, które wiem że powinienem wziąć pod uwagę. Czy możecie podpowiedzieć co jeszcze powinno być brane pod uwagę przy wyborze modułu?
Question
dawid.noculak
Cześć,
zaczynam przygodę z dropdshippingiem. Przeglądałem moduły, niemniej nie wiem do końca, który wybrać, bo nie wiem co dokładnie będzie mi potrzebne.
1. Towary będą znajdowały się u różnych producentów, więc każdy producent powinien mieć swoje metody dostawy i cenniki w zależności od kraju, wagi itd.
2. Każdy producent zapewne będzie chciał podawać różne informacje w mailach do użytkownika.
To informacje, które wiem że powinienem wziąć pod uwagę. Czy możecie podpowiedzieć co jeszcze powinno być brane pod uwagę przy wyborze modułu?
1 answer to this question
Recommended Posts