mmmxx Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 Cześć! posiadam 2 konto na tym forum, z którego dziś dodałam nowy wątek (lecz chyba na angielskim forum - angielski tytuł - polski opis) również skomentowałam swój poprzedni post, że rozwiązane i do zamknięcia. Po tym, moje 2 konto zostało chyba zablokowane, gdyż nie mam dostępu do forum. Czy ktoś miał podobną sytuację? Napisałam maila do administratora, ale nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi Czy taka rzecz może spowodować zablokowanie konta? Szczerze mówiąc jestem w szoku.... Proszę o pomoc Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 Witaj, sprawa jest w toku może to potrwać kilka dni ponieważ jest weekend a muszę na początek skontaktować się z osobą która zbanowała Twoje konto. Jeśli chodzi o powód to w chwili obecnej go nie znam, mogę napisać tylko tyle że niestosowanie się do regulaminu jest wystarczającym powodem. Pisanie w złej sekcji forum w tym ze względu na język (o czym cię upominałem już raz), musisz pamiętać że Moderatorzy nie znający języka Polskiego korzystają z translatora a jak on przetłumaczy ma wpływ na ocenę sytuacji, podbijanie tematu, spamowanie, reklamowanie się i wiele więcej może być powodem otrzymania blokady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmmxx Posted September 23, 2017 Author Share Posted September 23, 2017 Rozumiem, przeczytałam jeszcze raz cały regulamin od A do Z i faktycznie - jedynie co zrobiłam źle, to język i możliwe, że przez pomyłkę zła sekcja. Okej, mam nadzieję, że sytuacja się wyjaśni i zostanie cofnięta mi blokada. Wtedy przeniosę wszystko i poprawię do odpowiedniej sekcji. Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 Konto zostało odblokowane natomiast nie wiem czy posty również zostaną odblokowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts