Jump to content

Zablokowane konto na forum

mmmxx

Recommended Posts

Cześć!

posiadam 2 konto na tym forum, z którego dziś dodałam nowy wątek (lecz chyba na angielskim forum - angielski tytuł - polski opis) również skomentowałam swój poprzedni post, że rozwiązane i do zamknięcia.

Po tym, moje 2 konto zostało chyba zablokowane, gdyż nie mam dostępu do forum. Czy ktoś miał podobną sytuację?

Napisałam maila do administratora, ale nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi :(

Czy taka rzecz może spowodować zablokowanie konta?

Szczerze mówiąc jestem w szoku....

Proszę o pomoc

Pozdrawiam

Witaj, sprawa jest w toku może to potrwać kilka dni ponieważ jest weekend a muszę na początek skontaktować się z osobą która zbanowała Twoje konto.

Jeśli chodzi o powód to w chwili obecnej go nie znam, mogę napisać tylko tyle że niestosowanie się do regulaminu jest wystarczającym powodem. Pisanie w złej sekcji forum w tym ze względu na język (o czym cię upominałem już raz), musisz pamiętać że Moderatorzy nie znający języka Polskiego korzystają z translatora a jak on przetłumaczy ma wpływ na ocenę sytuacji, podbijanie tematu, spamowanie, reklamowanie się i wiele więcej może być powodem otrzymania blokady.

Rozumiem,

przeczytałam jeszcze raz cały regulamin od A do Z i faktycznie - jedynie co zrobiłam źle, to język i możliwe, że przez pomyłkę zła sekcja. Okej, mam nadzieję, że sytuacja się wyjaśni i zostanie cofnięta mi blokada. Wtedy przeniosę wszystko i poprawię do odpowiedniej sekcji.

Dziękuję