AlexandruTom Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 Salutare, Am cautat ore in sir si nu reusesc sa fac setarile potrivite in BO pentru a-mi afisa pe pagina produsului pretul cu TVA inclus. Are cineva vreo idee ? Sau macar sa scot mentiunea ca sa nu mai apara deloc pe pagina. Va multumesc in avans ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldensite.ro Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 (edited) Intri la taxe si activezi taxe https://www.screencast.com/t/9zEzfshz Dupa te duci la parametri magazin , setari client editezi toate cele trei grupuri si la metoda de afisare preturi setezt cu TVA https://www.screencast.com/t/yy4BYrajZD Impartasesc experienta mea in prestashop aici: https://www.youtube.com/playlist?list=PLcoiZVk2FlgEVZd8m_knctJjwHmyDc46i Edited September 22, 2017 by goldensite.ro (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandruTom Posted September 22, 2017 Author Share Posted September 22, 2017 Multumesc din suflet, cred ca nu imi dadeam seama nici in 1000 de ani ... Stii cumva cum sa scap si de afisarea aceea a timpului de livrare? Am atasat un printscreen. Azi am facut probe cu o tema noua si a aparut chestia aia. Mi-ar placea sa dispara toata linia aceea cu tva inclus si timp estimativ de livrare. Daca cer prea multe imi cer scuze. Multumesc inca o data ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldensite.ro Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 Daca a aparut cand ai instalat thema, dute la module si vezi ce module sau adaugat o data cu thema si vezi prin ele daca gasesti, sau la setari livrare, poate ai adaugat aici https://www.screencast.com/t/spvp7ZGp Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandruTom Posted September 22, 2017 Author Share Posted September 22, 2017 Am sters toate modulele nou instalate si am verificat si la setari livrare - apare alt text. Cred ca a ramas de la noua tema. Am dat si clear cache si degeaba.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldensite.ro Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 Mda, nustiu, nu pot sa-mi dau seama, pe din afara Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandruTom Posted September 22, 2017 Author Share Posted September 22, 2017 multumesc oricum, poate e pe aici un programator marinimos care sa ma ajute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandruTom Posted September 23, 2017 Author Share Posted September 23, 2017 Am rezolvat, era de la setarile modulului " Conformarea legala" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costel1975 Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 (edited) Buna seara, cum sterg textul " cu TVA sau fara TVA afisare? Multumesc Edited January 7, 2019 by Costel1975 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramoniq Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 CONFIGURE => Shop parameters => Customer Settings => Tab Groups => edit PT TOATE GRUPELE "Price display method" to Tax excluded sau CU TVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costel1975 Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Multumesc, am incercat dar nu dispare, apare cu sau fara. EU vreau sa nu mai apara aceasta mentiune. Ma poate ajuta cineva? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ady Pop Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 On 4/22/2020 at 7:30 AM, Costel1975 said: Multumesc, am incercat dar nu dispare, apare cu sau fara. EU vreau sa nu mai apara aceasta mentiune. Ma poate ajuta cineva? Multumesc Salutare! Ca nu se mai afiseze "cu TVA" sau "fara TVA" in dreptul pretului produsului trebuie sa procedezi astfel: International -> Locations -> Countries -> Edit pe Romania -> Display tax label (e.g. "Tax incl.") -> selectezi NO. In pagina produsului nu se va mai afisa textul legat de TVA. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costel1975 Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ESHOPMAG Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 On 9/22/2017 at 2:48 PM, AlexandruTom said: Salutare, Am cautat ore in sir si nu reusesc sa fac setarile potrivite in BO pentru a-mi afisa pe pagina produsului pretul cu TVA inclus. Are cineva vreo idee ? Sau macar sa scot mentiunea ca sa nu mai apara deloc pe pagina. Va multumesc in avans ! Mergeti la Location = Romania si debifati '' Display tax label (e.g. "Tax incl.")'', dupa ce ati urmat toti pasii pe care colegii v-au spus sa ii urmati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glontz Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 Salut, stiti care este setarea de modificare automata a tuturor preturilor fara taxe sa fie fara TVA si la pretul cu taxe sa ramana pretul actual. Daca intru pe un produs si selectez taxarea de 19% imi adauga la pret cu taxe. nu imi scade la pret fara taxe. momentan toate preturile si cu taxe si fara taxe au acelasi pret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ESHOPMAG Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 (edited) 20 minutes ago, glontz said: Salut, stiti care este setarea de modificare automata a tuturor preturilor fara taxe sa fie fara TVA si la pretul cu taxe sa ramana pretul actual. Daca intru pe un produs si selectez taxarea de 19% imi adauga la pret cu taxe. nu imi scade la pret fara taxe. momentan toate preturile si cu taxe si fara taxe au acelasi pret. Mergeti la Location = Romania si debifati '' Display tax label (e.g. "Tax incl.")'', dupa ce ati urmat toti pasii pe care colegii v-au spus sa ii urmati. Aveti raspuns mai sus. Edited October 28, 2023 by ESHOPMAG (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts