P3pi4n Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Witam Mam duży problem, gdyż dodałem nową walutę ale nie mam pojęcia jak zmienić powiadomienie dla klienta. Chodzi o to czy moduł przelew bankowy, umożliwia dodanie innych powiadomień dla klienta w uzależnieniu od waluty. Chodzi o to, że chciałbym aby wpłaty w EURO były kierowane na inne konto niż domyślne dla Polskich klientów. Nigdzie nie mogę znaleźć sposobu aby przy płatności w EURO przelew bankowy klient dostawał powiadomienie z numerem konta do wpłat w EURO. Będę wdzięczny za podpowiedź. Pozdrawiam Piotrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Micorazon Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 W darmowym module możesz wpisać rachunki w nowych liniach i opisać, dla wpłaty w jakiej walucie jest dane konto. Jest też płatny moduł, który ma to rozwiązane tak, jakbyś chciał: https://www.prestashop.com/forums/topic/455794-przelew-na-r%C3%B3zne-rachunki-bankowe/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
P3pi4n
Witam
Mam duży problem, gdyż dodałem nową walutę ale nie mam pojęcia jak zmienić powiadomienie dla klienta.
Chodzi o to czy moduł przelew bankowy, umożliwia dodanie innych powiadomień dla klienta w uzależnieniu od waluty.
Chodzi o to, że chciałbym aby wpłaty w EURO były kierowane na inne konto niż domyślne dla Polskich klientów.
Nigdzie nie mogę znaleźć sposobu aby przy płatności w EURO przelew bankowy klient dostawał powiadomienie z numerem konta do wpłat w EURO.
Będę wdzięczny za podpowiedź.
Pozdrawiam
Piotrek
1 answer to this question
Recommended Posts