Podpowiedzcie mi jak rozwiązać następujący problem. Jest sobie moduł csnewsletter, który praktycznie jest nakładką na blocknewsletter. Moduł csnewsletter nie wspiera multilanguage. I tu pojawiają się schody. Sklep jest w paru wersjach językowych. W Panelu tłumaczenia->lokalizacja->tłumaczenia wiadomości email wyświetlają mi się treści wiadomości do modyfikacji, jednak jak klikam na Edytuj wersję HTML lub Zobacz/Edytuj wersję TXT to nic się nie dzieje. W przypadku sklepu z jednym językiem nie ma najmniejszego problemu.
Wiem, że mogę tłumaczyć wiadomości bezpośrednio w plikach HTML, ale chciałbym aby była możliwość z poziomu back office.
Question
2BC
Podpowiedzcie mi jak rozwiązać następujący problem.
Jest sobie moduł csnewsletter, który praktycznie jest nakładką na blocknewsletter. Moduł csnewsletter nie wspiera multilanguage. I tu pojawiają się schody. Sklep jest w paru wersjach językowych. W Panelu tłumaczenia->lokalizacja->tłumaczenia wiadomości email wyświetlają mi się treści wiadomości do modyfikacji, jednak jak klikam na Edytuj wersję HTML lub Zobacz/Edytuj wersję TXT to nic się nie dzieje.
W przypadku sklepu z jednym językiem nie ma najmniejszego problemu.
Wiem, że mogę tłumaczyć wiadomości bezpośrednio w plikach HTML, ale chciałbym aby była możliwość z poziomu back office.
Presta 1.6.
Jakakolwiek wskazówka będzie mile widziana.
1 answer to this question
Recommended Posts