hrypa12 Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Witam mam problem pewien Otóż mam produkt, gdzie np klienta wybiera dodatkową opcję do towaru i powinien za nią zapłacić, ale nie mam możliwości tego ustawienia w kombinacjach, czy ktoś wie jak to ustawić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Nie masz możliwości ponieważ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hrypa12 Posted September 14, 2017 Author Share Posted September 14, 2017 Już dokładnie pisze : http://www.hrypa.hostilla.pl/sklep/kanapki/8-41-kebab-na-cienkim-xxl.html przykład : chce mieć do wyboru w atrybutach tak jak widać, ser wogóle nie pokazuje atrybutu ani sosu atrybutu, coś robie nie tak ? z kolei chciabym, ze po wybraniu np atrybutu sera, wartość produktu zwiększyła się, proszę o pomoc z góry dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 W jaki sposób dodawałeś atrybuty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hrypa12 Posted September 14, 2017 Author Share Posted September 14, 2017 atrybuty, które utworzyłem wcześniej w kombinacjach wygenerowałem, adekwatnie do zamierzonego celu http://ifotos.pl/zobacz/1jpg_qhqrshe.jpg - screen wszystkie 3 różne atrybuty były generowane osobno Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hrypa12 Posted September 15, 2017 Author Share Posted September 15, 2017 ok, widzę, że nikt nie jest wstanie pomóc, to po co te forum jest w końcu ?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Po pierwsze na forum nikt nie zarabia za pomaganie więc osoby które odpisują robią to w swoim wolnym czasie, nie ma obowiązku posiadania konta na forum można wynająć sobie firmę która naprawi błędy i się nie frustrować. Po drugie forum tworzą użytkownicy, łatwo jest wymagać a sememu nie robić nic aby innym pomóc. Po trzecie, najważniejsze presta jest na rynku od 10 lat każda wersja się znacząco od siebie różni, nawet w obrębie tej samej wersji zdarzają się bardzo duże zmiany a szczególnie w wersji 1.7. W zakładce Zaawansowane > Informacja jest napisane co należy podać podczas zgłaszania błędów. Głównie dotyczy to zgłaszania na forge ale warto zawsze na początku podać dokładną wersję presty oraz php, nazwę szablonu jeśli dotyczy problemu i innych informacji które mogą pomóc ustalić przyczynę błędu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
hrypa12
Witam
mam problem pewien
Otóż mam produkt, gdzie np klienta wybiera dodatkową opcję do towaru i powinien za nią zapłacić, ale nie mam możliwości tego ustawienia w kombinacjach, czy ktoś wie jak to ustawić ?
6 answers to this question
Recommended Posts