intoxic Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Am o problema legata de prestashopp 1.7 nu imi afisaza produsele, categoriile, bannerul, meniul, etc daca nu sunt conectat ca si utilizator. Iar daca m-am connectat apart toate Care este problema si cum as putea sa o rezolv.? Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Salutare!Probabil ai creat un nou grup si ai setat ca utilizatorul pe care intri tu sa aparatina acelui grup. Ar trebui sa mergi pe fiecare categorie si sa-i dai acces grupului de clienti respectiv. Sau poti face asta printr-o comanda SQL, dar nu o am acum la indemana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intoxic Posted September 11, 2017 Author Share Posted September 11, 2017 problema a aparut cand am incarcat baza de date .. Lucrez pe xampp Am facut backup la tot, am dat wipe la computer si cand le-am pus la loc nu mai apare meniul si etc, daca pun tema de baza imi apar meniul si categoriile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts