vigel Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Dobrý den, je možné nastavit měnu určité zóně. Jde o to, mám 2 zóny ČR a SK a potřebuji, aby když zákazník při objednávce zvolí Slovensko automaticky se objednávka přepla na Eura(pokud tak ještě neučinil). Prostě aby zákazníkům z SK nešlo objednávat v Kč. Případně jak to řešíte vy? Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Ja to mam vyriesene tak, ze mam zapnuty multishop. Pre sk je slovensky e-shop a pre cz je cesky e-shop. Oba maju vlastne domeny a realne sa spravaju ako dva samostatne e-shopy. Kazdy ma svoj jazyk a kazdy ma svoju menu. Tiez som to mal spolu ale odkedy to mam takto rozdelene tak je to lepsie a prehladnejsie. Aj google sa to paci tak viac :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted September 10, 2017 Author Share Posted September 10, 2017 Pardon je to presta 1.7.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted September 10, 2017 Author Share Posted September 10, 2017 Ja to mam vyriesene tak, ze mam zapnuty multishop. Pre sk je slovensky e-shop a pre cz je cesky e-shop. Oba maju vlastne domeny a realne sa spravaju ako dva samostatne e-shopy. Kazdy ma svoj jazyk a kazdy ma svoju menu. Tiez som to mal spolu ale odkedy to mam takto rozdelene tak je to lepsie a prehladnejsie. Aj google sa to paci tak viac :-) To je pro mě bohužel nereálné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted September 10, 2017 Author Share Posted September 10, 2017 Ono by asi stačilo v kroku vyplňování adresy nějaký script který by to hlídal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted September 10, 2017 Author Share Posted September 10, 2017 Nemohl by prosím někdo z SK jít na stránky test.mamaobchod.cz a říct mi jestli se mu obchod sám přepl na Eura? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Nemohl by prosím někdo z SK jít na stránky test.mamaobchod.cz a říct mi jestli se mu obchod sám přepl na Eura? Prepol sa ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted September 10, 2017 Author Share Posted September 10, 2017 (edited) Fakt? Tak super. Teď jen doufat, že ho nenapadne přepnout rucne☺️. A děkuji. Edited September 10, 2017 by vigel (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts