urbanson Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Witam, jak w temacie, Polecicie jakiś fajny moduł? Może być płatny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Jest to w standardzie, chyba że masz coś innego na myśli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 urbanson Posted September 8, 2017 Author Share Posted September 8, 2017 W standardzie jest. Tylko przy moich ustawieniach to nie działa. Bo stardaowo to on ustawia to też na inne waluty. A ja chce tylko darmową wysyłkę w polsce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 atomek Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Chcesz mieć darmową dostawę zależną od waluty, czy od kraju wysyłki?jak to drugie to:1. wyłącz darmowa dostawę2. zdefiniuj strefę dla polski, przypisz ją do kraju Polska3. utwórz przewoźnika dla tej strefy, w zakresach możesz podać np. od jakiej kwoty ma być darmowa dostawapowinno działać Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 urbanson Posted September 11, 2017 Author Share Posted September 11, 2017 Mistrz! Dzięki. Boże jakie to proste! Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KonradGawlak Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 Cześć! Podłączam się pod temat, żeby nie zaśmiecać. Potrzebuję ustawić inną kwotę darmowej dostawy dla różnych grup klientów, ewentualnie różnych przewoźników. Nie chcę tego zrobić zakresami, bo chcę aby działał moduł pokazujący kwotę do darmowej dostawy oraz darmowa dostawa na karcie produktu. Możecie polecić jakieś rozwiązanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 urbanson Posted September 22, 2017 Author Share Posted September 22, 2017 Hej, Na szybko przychodzi mi jedna myśl. Ustaw dla każdej grupy klienta jednego przewoźnika. I wtedy możesz sobie ustawiać dowolnie wartości lub wagi od których jest darmowa wysyłka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
urbanson
Witam,
jak w temacie, Polecicie jakiś fajny moduł? Może być płatny.
6 answers to this question
Recommended Posts