zbigniew.janczak Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Witam Może ktoś mi pomoże w temacie powyżej. Chciałbym ustawić język w panelu administracyjnym polski a stronę w języku niemieckim. Z góry dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 W Lokalizacja ustaw domyślny język niemiecki, a w ustawieniach swojego konta "Moje ustawienia" - język polski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 zbigniew.janczak Posted August 31, 2017 Author Share Posted August 31, 2017 Dzięki za pomoc ale jeszcze mam jeden problem: Preferencje/kontakt/sklepy/dane kontaktowe. Wpisuje wszystkie dane po niemiecku a wyborze kraju jest po polsku ( Niemcy) i tak też wyświetla mi na stronie głównej czyli np. miasto i ulica po niemiecku a poniżej kraj po polsku. Jak to zmienić lub zlikwidować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 W Lokalizacje -> Kraje możesz przetłumaczyć nazwy aktywnych państw na języki używane w sklepie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 zbigniew.janczak Posted August 31, 2017 Author Share Posted August 31, 2017 Wielkie dzięki za pomoc!!!! Wszystko udało mi się ustawić i poprawić. Jeszcze raz dzięki. Ale czy mogę mieć jeszcze jedną prośbę Jak wchodzę na moją stronę sklepu to jak mam link np. www.ttttt.eu to dodatkowo wyskakuje mi www.tttt.eu/de co może być przyczyną i jak to zlikwidować . Dziękuje za pomoc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Jeśli na froncie sklepu chcesz mieć tylko jeden język niemiecki, to w Lokalizacja -> Języki wyłącz wszystkie pozostałe języki. Nie kasuj np. polskiego, bo nie będziesz mógł go używać na zapleczu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
zbigniew.janczak
Witam
Może ktoś mi pomoże w temacie powyżej.
Chciałbym ustawić język w panelu administracyjnym polski a stronę w języku niemieckim.
Z góry dzięki za pomoc
5 answers to this question
Recommended Posts