Czy ktoś potrafi odpowiedzieć na pytanie jak rozwiązać mój problem? Mam program synchronizujący program magazynowy(subiekta) ze sklepem. Wysłałem do sklepu wszystkie poziomy cenowe i one faktycznie są, ale ceny zniknęły. Jeżeli jestem "zwykłym" klientem to wszystko jest ok bo widzę cenę detal i jest ok. Jak zmieniłem swoje testowe konto ma konto hurtowe, a zrobiłem to tak, że KLIENCI-->KLIENCI, na dole jest dostęp grupowy i przydzieliłem sobie 3 podstawowe grupy+grupę którą sam stworzyłem czyli np. hurt i ją ustawiłem jako podstawową z rozwijanej listy, I teraz co się zmieniło. Zniknęły mi ceny na pierwszy rzut oka(myślę że spowodowane jest to zmianą grupy klienta bądź aktualizacją PS). Tzn jak przeglądam sklep to ich nie widzę, dopiero jak wejdę w towar to je widać. Teraz Pytanie co robię źle. Chciałbym zrobić widoczne ceny i żeby był inny poziom cenowy dla hurtowników. Dodam że to nie wina cache i przelogowywałem się wiele razy. Jeżeli ktoś by chciał rzucić okiem to https://sklep.inkton.pl/ towary są w kategoriach. Sklep w wersji 1.6.1.16.
Jedna rzecz mi przychodzi do głowy. Jeżeli wejdziemy w grupę klientów to możemy tam włączyć jakie moduły mają się wyświetlać dla danej grupy klientów. Jest jeden moduł, który występuje podwójnie Presta Apps Dashboard i o ile w defaultowych grupach czyli klient, gość i odwiedzający mogą być włączone obie, tak w nowo utworzonych przeze mnie może być włączony tylko jeden moduł o tej nazwie. Mogę je włączać, zapisywać ale po ponownym wejściu do tego widoku znów jeden jest wyłączony. Czy to może mieć jakiś związek?
Question
Inkton
Jedna rzecz mi przychodzi do głowy. Jeżeli wejdziemy w grupę klientów to możemy tam włączyć jakie moduły mają się wyświetlać dla danej grupy klientów. Jest jeden moduł, który występuje podwójnie Presta Apps Dashboard i o ile w defaultowych grupach czyli klient, gość i odwiedzający mogą być włączone obie, tak w nowo utworzonych przeze mnie może być włączony tylko jeden moduł o tej nazwie. Mogę je włączać, zapisywać ale po ponownym wejściu do tego widoku znów jeden jest wyłączony. Czy to może mieć jakiś związek?
3 answers to this question
Recommended Posts