lukasz_1410 Posted August 24, 2017 Share Posted August 24, 2017 (edited) Ostatnio zauważyłem, że w karcie płatności w sekcji "płatność" pojawia się informacja jak na print screenie - zdublowana płatność. Wcześniej korzystałem z wersji 1.6.0.9 i nie było tej informacji. Ostatnio zaktualizowałem prestę do wersji 1.6.1.15 i niby wszystko na początku działało ok (a przynajmniej nie zauważyłem testując tą wersję) ale przez ostatnie kilka dni i ostatnie zamówienia na karcie pojawia się podwojona płatność. Nie wiem czy to przez ten błąd, czy jeszcze gdzieś jest problem ale w statystykach sprzedaży (wykres liniowy w pulpicie) nie zmienia się (sprzedaż 0zł mimo sprzedaży) oraz sprzedany produkt nie pojawia się w zakładce "najczęściej kupowane". Edited August 24, 2017 by lukasz_1410 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robalus Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 Ponawiam pytanie kolegi powyżej. Mam to samo w wersji 1.7.5.0. Podwójna płatność przy każdym zamówieniu. Ktoś może rozwiązał podobny problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts