Xbung_cz Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Dobry den, muze mi nekdo prosi poradit, po odeslani objednavky prijde zakaznikovi nesrozumitelny mail, technicke podpore pak dojde mail v poradku.Pr.:\r\n<html>\r\n<head>\r\n <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">\r\n <title>Message from E-shop KiddeCZ</title>\r\n</head>\r\n<body>\r\n \r\n Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwpeta Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Dobry den, muze mi nekdo prosi poradit, po odeslani objednavky prijde zakaznikovi nesrozumitelny mail, technicke podpore pak dojde mail v poradku. tak mi to chodí od gamecentru.cz ... A když kliknu na "zobrazit formátování" (nebo tak něco) tak se ukáže mail jak má být. A u presty se mi to ještě nestalo takže víc neporadím.[EDIT]zapomněl jsem napsat že mi to dělá na atlasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 maily a konkretne kodovani sablon emailu pro UTF-8 sou tu vyreseny tolikrat, ze to tu na 100procent najdes a vyresis! staci pouzit hledani,pripadne pouzivas sadu email sablon ktery sou totalne spatne...a to uz tu je tak rok na z5, sam jsem daval k dispozici k cestine pro verzi 1.2 funkcni baliky pro moduly a emaily!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts