hellotr Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 arkadaşlar yeni bi ürün eklerken veya vergi ayarlarken kimi kısımlarda tr dil ile yaptıımda tr bayraı aktifken, text bölümü çıkmıyor sadece değer çıkıyor mesela ürün tanıtımı bölümü diyelim tr bayrağı aktif ken Ürün Tanıtımı yazıyorUSA bayrağı aktifkenÜrün Tanıtım _______________________________yazıyor yani iligli text alanı açılıyor, bu neden oluyor nasıl düzelir bu?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Yönetim panelinden her dil icin ayri ayri ürün tanitimlarini girmen gerekiyor. Türkce tanitimlarini girmek icin, yönetim panelinden türkce bayragina tiklayin, bu sekilde türkce tanitimlari girebilirsiniz. Diger dillerin ürün tanitimlarini girmek icin, diger dillerin bayragina tiklayin ve tanitimlari giriniz.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellotr Posted October 10, 2008 Author Share Posted October 10, 2008 selamtamam öyle yapıyorum zaten, tr bayrağına tıklıyorum o şekil de giriyorum ama tr bayrağına tıkladığım zaman aktif olmuyor ki orası, sadece usa bayrağı varken aktif oluyor Ürün Tanıtımının yanı.. Diğerinde o text yazma kutusu çıkmıyor.tr bayrağını seçince orası inaktif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 bundum sonunda. yönetim panelinde varmış. ===========BENDEDE EKRANDA BAZI ALANLAR İNGİLİZCE TPL DOSYALARINDA FALAN BU İFADELER VAR DEĞİŞTİRDİĞİMDE İSE TÜRKÇE KAREKTER PROBLEMİ YAŞIYORUM..BUNUN BAŞA BİR YERDE TÜRKÇE KARŞILIĞI TUTULDUĞU YER VARDIR MUTLAKAACİL YARDIM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts