mardon Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Podařilo se mi již nastavit jakymsi zpusobem default šablonu na upgradoavném e-shopu www.tucnak.cz/shop. Mam jen dva problémy v displayNav mám zavěšené dva moduly Block user info a Block contact pořadí mám stejné jako v default šabloně, přesto v mém e-shopu je tlačítko Přihlásit zarovnáno vlevo a ne vpravo jako v originále. Druhý problém vidím při registraci kde místo výběru oslovení mam jedno radio button unknown. Kdyby někdo věděl budu ráda za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
mardon Posted August 26, 2017 Author Share Posted August 26, 2017 Přesto, že mi nikdo neporadil, podařilo se mi oba problémy vyřešit. Oslovení v registraci byl problém,že zřejmě po upgradu vznikl v databázi nějaký problém a stačilo jen v menu Zákazníci opravit Oslovení skupiny. Co se týká nesprávného zarovnání a stylování Bloku informace o uuživateli. Chyběk hook Header, nevím proč autupgrade jej nedoplnil do tabulky stačilo jej ručně přidat do databaze a Blok s informacemi o uživateli do něj zavěsit a již to vypadá jak má. Tak snad to někomu pomůže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts