Artie Posted August 14, 2017 Share Posted August 14, 2017 Cześć. Przeniosłem sobie bazę klientów z presty 1.6 do 1.7. Wszystko działa jak należy oprócz jednej rzeczy, mianowicie: Ustawiłem w parameters.php wartości COOKIE_KEY i COOKIE_IV takie same jak miałem w preście 1.6, w SECRET ustawiłem taką wartość jak w COOKIE_KEY. Użytkownik może się zalogować ale po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu już jest problem z zalogowaniem. Domyślam się, że Presta generuje nową wartość hash dla hasła i wtedy jest klops. Myślicie, że coś ustawiłem źle w pliku parameters.php czy raczej problem leży gdzie indziej? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmen Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 (edited) podbijam - mam to samo == edit u mnie problemem bylo exportowanie calej bazy zamiast poszczególnych wierszy przez co ID klienta sie nie zgadzalo (bo świeża instalacja liczy od zera klienta). po exporcie wierszy bez kolumny id_customer i imporcie w nowym sklepie, presta sam utworzyl wartosc w kolumnie (id_customer) i wszysto działa. Edited January 17, 2018 by kolmen (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts