badjoker Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Salutare,Am o dilema cu privire la traducerea unui label dintr-un modul si anume:Am copiat {l s='Contact us' mod='blockvariouslinks'} din my-shop/themes/my-theme/modules/blockvarriouslinks/blockvarriouslinks.tpl in my-shop/themes/my-theme/modules/blockinfos/blockinfos.tpl.Problema este ca nu se efectueaza traducerea.In FO modulul blockvarriouslinks afiseaza traducerea functioneaza corect dar modulul blockinfos afiseaza in engleza.Ma poate ajuta cineva ?Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 In primul rand, /modules e direct in my-shop/ langa /themes, al tau de ce e in directorul temei?Pe urma, daca il copiezi in blockinfos va trebui sa schimbi si mod='blockvariouslinks' Link to comment Share on other sites More sharing options...
badjoker Posted July 13, 2010 Author Share Posted July 13, 2010 In primul rand, /modules e direct in my-shop/ langa /themes, al tau de ce e in directorul temei?Pe urma, daca il copiezi in blockinfos va trebui sa schimbi si mod='blockvariouslinks' Am facut duplicat la toate modulele care am vrut sa le modific si le-am aduagat in cadrul temei pe principiul de override.Am observat ca se face override doar la fisierele tpl nu si la php.Daca schimb din mod='blockvariouslinks' in mod='blockinfos' traducerea tot nu functioneaza.Trebuie sa mai adaug un camp de traducere in cadrul modulului blockinfos pentru label-ul Contact us ?Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 sunt confuz, dar in fine, ai rezolva mai rapid problema daca ai schimba direct s='Contact us' in ce vrei tu acolo, modulul va functiona in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badjoker Posted July 13, 2010 Author Share Posted July 13, 2010 sunt confuz, dar in fine, ai rezolva mai rapid problema daca ai schimba direct s='Contact us' in ce vrei tu acolo, modulul va functiona in continuare. Sunt convins ca va functiona din moment ce afiseaza "Contact us" in loc de "Contacteaza-ne" dar problema mea este ca am mai multe situatii asemanatoare in care vreau sa mut elemente dintr-un modul in altu. La un moment dat va trebuii sa adaug mai multe limbi pe site iar label-urile schimbate din cod in limba care ma intereseaza momentan vor ramane statice in momentul in care o sa fie mai multe limbi.Si practic intrebarea mea era cum pot adauga diferite label-uri dintr-un modul in altul astfel incat sa pot pastra sistemul de traducere pentru acestea ?Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts