Kabatus Posted August 3, 2017 Share Posted August 3, 2017 Witajcie, głowie się od rana, szukam modułów, po forach, wszystko na marne, nie wiem jak zrobić aby klient mógł zapłacić przy odbiorze: wybiera kurier płatność przy odbiorze za 20 zł i nie wyskakuje mu żaden moduł płatności ani przelew, po prostu przyjęto zamówienie - bo przecież zapłaci kurierowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted August 3, 2017 Share Posted August 3, 2017 A po wprowadzeniu przewoźnika konfigurowałeś ponownie moduł ShipToPay lub Ship2Pay ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kabatus Posted August 3, 2017 Author Share Posted August 3, 2017 Już sobie poradziłem ale, kiedy wybiorę kuriera za pobraniem dopiero potem pyta czy płatność przy odbiorze a nie z automatu, nie mam czegoś takiego jak Ship, nie mogę też tego znaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted August 3, 2017 Share Posted August 3, 2017 (edited) Z podsumowaniem koszyka na 1 stronie tak właśnie jest jak piszesz. Jedyny sposób jaki na to znalazłem to instalacja modułu supercheckout, który dynamicznie odświeża zawartość po każdej zmianie. Albo można też samemu się pobawić w pisanie skryptu. Układ na 5 stronach tego problemu nie ma. Moduł o którym pisałem jest odpowiedzialny za rozkład form płatności do poszczególnych przewoźników. Da się np wyłączyć za jego pomocą wyświetlenie przelewu dla kuriera z opcją pobrania. Edited August 3, 2017 by () Maciej () (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Kabatus
Witajcie, głowie się od rana, szukam modułów, po forach,
wszystko na marne, nie wiem jak zrobić aby klient mógł zapłacić przy odbiorze:
wybiera kurier płatność przy odbiorze za 20 zł
i nie wyskakuje mu żaden moduł płatności ani przelew, po prostu przyjęto zamówienie - bo przecież zapłaci kurierowi
3 answers to this question
Recommended Posts