Madol1 Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 Jest możliwość wyglądu podsumowania zamówienia? Chodzi o stronę gdy klient kliknie realizuj zamówienie. Chciałbym żeby produkty które chce zamówić wyświtlały się u góry. W miarę możliwośći "poprzerzucać" kilka bloków z inne miejsca. Tak jak to wygląda teraz nie za bardzo to do mnie przemawia jako potencjalnego klienta Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted August 3, 2017 Share Posted August 3, 2017 Jest taka możliwość, ale wymaga to grzebania w plikach presty. Nie piszesz jaka wersja presty, więc i konkretnych plików podać nie mogę. Ogólnie jeśli nie masz pojęcia o programowaniu w preście to lepiej zleć to komuś, bo sam możesz sporo namieszać w kodzie i później będzie problem "bo coś nie działa". Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Madol1 Posted August 3, 2017 Author Share Posted August 3, 2017 Chodzi o preste 1.6. W moim wypadku chyba lepiej i wygodniej będzie zakupić moduł zmieniający wygląd bo ten wygląd stanradowy presty jest dla mnie nie do zaakceptowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted August 3, 2017 Share Posted August 3, 2017 Obejrzyj sobie moduł SuperCheckOut. Taki mały kombajn, który ma dość fajny kreator wyglądu podglądu koszyka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Madol1 Posted August 3, 2017 Author Share Posted August 3, 2017 Obejrzyj sobie moduł SuperCheckOut. Taki mały kombajn, który ma dość fajny kreator wyglądu podglądu koszyka. Mówisz o module firmy Knowband? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted August 3, 2017 Share Posted August 3, 2017 tak. https://www.knowband.com/prestashop-one-page-supercheckout Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Madol1 Posted August 3, 2017 Author Share Posted August 3, 2017 Znam bezpłatną wersje tego modułu. W wersji PRO jak najbardziej do zaakceptowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Madol1
Jest możliwość wyglądu podsumowania zamówienia?
Chodzi o stronę gdy klient kliknie realizuj zamówienie.
Chciałbym żeby produkty które chce zamówić wyświtlały się u góry. W miarę możliwośći "poprzerzucać" kilka bloków z inne miejsca.
Tak jak to wygląda teraz nie za bardzo to do mnie przemawia jako potencjalnego klienta
6 answers to this question
Recommended Posts