mustafa09 Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 (edited) Kolay gelsin arkadaşlar. Bütün forumların gezdim maddelerini uyguladım lakin bir türkü sitesi ve admin paneli türkçe yapamadım Internatinal - localisation dan Türkiye seçip yer seçeneği Türkçe yapıyorum. Sonra admin kullanıcıyı da türkçe dil seçiyorum hala ingilizce: S yardım eli uzatırmısınız. Edited August 1, 2017 by mustafa09 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Üstte sizin resminiz var admin panelinde yanındaki menüden "Preferences" var oradaan girip admin panelini türkçe seçin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mustafa09 Posted August 1, 2017 Author Share Posted August 1, 2017 Üstte sizin resminiz var admin panelinde yanındaki menüden "Preferences" var oradaan girip admin panelini türkçe seçin Cevabınız için teşekkür ederim lakin hiç bir şekilde türkçe olmuyor yada başka bir dilde olmuyor şu adımları izliyorum Daha sonra Admin Panelinden International>Localization yolunu izleyelim ve sırasıyla şunları yapalım: En üstte ki sekmeden Turkey’i seçin ve içe aktarın , bir alt kısımda Türkçe, Turkey ve Türk Lirasını seçip kaydedin ve en alt kısımda ilk boşluğa tr ikinciye tc yazarak kaydedin. Daha sonra International>Translation yolunu izleyerek aynı şekilde tüm seçenekleri türkçe yaparak kayıt edin. Daha sonra yukarıdan admin ayarlarına girerek yine Türkçe’yi işaretlerin, ve bu kadar. yani Türkçe seçeneği çıkıyor ama ne admin nede site türkçeleşiyor :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts