Marketer Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 Witam,Używam Prestashop 1.6 i multistore. Zmieniliśmy domenę w drugim sklepie na inną. Rzekomo certyfikat też już jest prawidłowo podpięty na serwerze. Po włączeniu SSL w PA otrzymujemy taki komunikat:"Błąd: treść uszkodzonaDla strony „https://xyz.pl/” wystąpiło naruszenie protokołu sieciowego, którego nie można naprawić.Strona, którą próbujesz obejrzeć, nie może być wyświetlona, ponieważ wykryto błąd w transmisji danych.Proszę poinformować właścicieli witryny o tym problemie." Czy komuś nasuwają się jakies refleksje dotyczące tego, co się mogło stać?Wyczyściłem cache w sklepie i w przeglądarce - nic to nie dało.Wyłączenie SSL w PA powoduje, że strona znów działa. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marketer Posted August 8, 2017 Author Share Posted August 8, 2017 Chyba doszedłem, w czym jest problem. Czy może mi ktoś podesłać przykład prawidłowych wpisów w .htaccess dla multistore z 2 domenami z SSL-em? Wówczas będę mógł porównać i zidentyfikować konkretne "przyczyny" moich zmartwień. Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts